Connect with us

technokrata

EnterNet: gyors ADSL féláron

Laptop

EnterNet: gyors ADSL féláron

Az EnterNet 2001 a változó igényeknek megfelelően átalakította meglévő ADSL csomagjait.

Azoknak az egyéni, magánszemély előfizetőknek, akik rendszeres Internet-használók, a szolgáltató az ”Egyéni ADSL” csomagot ajánlja, amelynek havidíja korlátlan használat mellett 6990 Ft + ÁFA.

Azok a magánszemélyek, akik csak néha kapcsolódnak a világhálóra, már 3990 Ft + ÁFA havidíjért juthatnak ADSL kapcsolathoz, itt azonban a használat után percenként 2 Ft-os díjat is kell fizetni, de így is maximálisan csak 9990 Ft + ÁFA havidíjat fizetnek, így havi 25 óra alatti forgalom esetén kedvezőbb árat érhetnek el, mint az Egyéni ADSL csomag esetén.

Mindkét csomag jellegzetessége, hogy tartozik hozzájuk egy e-mail cím, egy aliassal és 25 MB tárterülettel, valamint 20 MB tárterület weblapok tárolására. Mivel ezen összeállítások csak magánszemélyeknek készültek, csak 1 számítógépről használhatók, és félórai pihentetés után automatikusan bontják a vonalat. Ez azonban nem okoz problémát, hiszen az ADSL kapcsolat felépítése egy-két másodperc alatt megtörténik. A belépési díj mindkét esetben 12000 Ft + ÁFA.

Céges ügyfelek is találhatnak kedvükre valót az akciós csomagok között, ugyanis egy éves szerződés esetén belépési díj nélkül választhatnak ADSL előfizetést, sőt az Irodai és a fix IP címes üzleti csomagoknál több hónap díjmentes hozzáférést is kaphatnak. Nekik az első havidíjat csak 2002 márciusára kell fizetniük, így érdemes minél hamarabb megrendelniük a szolgáltatást.

Az EnterNet 2001 különleges ajánlata, hogy a magánszemélyekre érvényes csomagokat cégek is igénybe vehetik, amennyiben távfoglalkoztatás végeznek segítségükkel. Ebben az esetben további kedvezményekben, támogatásokban is részesülhetnek.

A szolgáltatás jelenleg Budapest, Győr, Pécs, Székesfehérvár, Zalaegerszeg nagy részén érhető el, de a közeljövőben további nyolc városban (Debrecen, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Sopron, Szekszárd, Szombathely, Tatabánya) vehetik igénybe a felhasználók.

Az akciós csomagok díjszabása a december 31-ig beérkezett megrendelésekre érvényes.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák