Connect with us

technokrata

A COMDEX legjobbja

Laptop

A COMDEX legjobbja

Tizennyolc kategóriában osztották ki az idei COMDEX legjobb termékeinek járó díjakat.

A díjakat a rendezvény szervezője, a Key3Media Group, illetve a szponzorok – CIO, a Computerworld, InfoWorld, Network World és a PC World – ítélték oda a legjobbnak tartott termékeknek, összesen 17+1 kategóriában.

A show legjobbja a Fujitsu LifeBook P ultrakönnyű, ultrakicsi notebookja lett. E termék egyik fő erőssége benne lévő rendkívül kis áramigényű, 800 MHz-es órajelű Transmeta Crusoe TM5800-as mobil processzor. Ezzel a chippel a gép nem kevesebb, mint hat órás folyamatos működésre képes akkumulátorról.

A további tizenhét kategória győzteseiről dióhéjban, csak a fontosabbakat kiemelve: a legjobb vállalati szoftvernek, illetve a legjobb hálózati szoftvernek járó díjakat a Novell kapta, míg a legjobb szerver kategória győztese az NEC Technologies lett, a legjobb új technológia első helye a Senseboard Technologies-nak jutott. A legjobb internetes szoftvert a Browse3D Corporation készítette el, a legjobb vezeték nélküli adatátviteli termék pedig a Proxim cég fejlesztése.

A Compaq kaparintotta meg a legjobb asztali PC-nek járó díjat, míg a kéziszámítógép kategóriában a Handspring cég vitte el a pálmát, a legjobb mobil/kéziszámítógép szoftver pedig a Rand McNally+Palm lett.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle