Connect with us

technokrata

Weblapkészítés könnyen

Laptop

Weblapkészítés könnyen

Az econet.hu Webgyár termékével folyamatosan frissülő internetes lapok, portálok vagy akár portálcsaládok építhetők fel webes programozás, html-szerkesztés ismerete nélkül.

Az alkalmazáscsomag megrendelői könnyen kezelhető adminisztrációs felületen keresztül maguk is folyamatosan alakíthatják, változtathatják a site megjelenését és tartalmát, de az econet.hu Rt. tartalom-menedzsment alkalmazásai a külső tartalmak automatizált megjelenítését is lehetővé teszik.

A társaság már korábbi negyedéves gyorsjelentéseiben is jelezte, hogy az idei év első felében fejlesztői erőforrásait elsősorban a webgyár termék fejlesztésére koncentrálta. A Társaság stratégiai célja az ASP-modellnek megfelelő, tartós üzleti kapcsolatok kialakítása. A Társaság stratégiai terméke a saját fejlesztésben létrehozott, és újabb alkalmazásokkal folyamatosan bővülő webgyár tartalommenedzsment rendszer, amelynek a harmadik negyedévre elkészült az 1.0 verziója. Ennek segítségével az econet.hu szakemberei eddig már több mint 50 site-ot, portált hoztak létre, egyenként néhány nap leforgása alatt.

A termékfejlesztés mára eljutott odáig, hogy a webgyár akár „dobozos” termékként is forgalmazható, és a társaság több, nemzetközileg is jelentős partnerrel folytatott, illetve folytat tárgyalásokat a termék licenszbe adásáról. Ezek közül külön említést érdemel a SUN céggel kialakított együttműködés, melynek keretében a szakemberek sikerrel tesztelték a webgyár alkalmazhatóságát a SUN Cobalt szerverein. A Hewlett-Packard magyarországi leányvállalata pedig a webgyárat-at választotta Szinkron termékcsaládjának vállalati intranetes alkalmazásaként.

Az előző negyedévhez képest több mint kétszeresére, csaknem 78 millió forintra növelte nettó árbevételét, s ezzel párhuzamosan kevesebb mint felére csökkentette mérleg szerinti veszteségét a 3. negyedévben az econet.hu Informatikai Rt. Az ágazat általános gyengélkedése közepette a látványos javulást elsősorban a cég nemrégiben elkészült, webgyár termékének vártnál is jobb piaci fogadtatása magyarázza – derül ki a társaság ma kiadott harmadik negyedévi gyorsjelentéséből.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle