Connect with us

Hirdetés

technokrata

Polaroid: vissza a ringbe?

Laptop

Polaroid: vissza a ringbe?

Még egy hónapja sincs, hogy a Polaroid a csőd szélére kerülve kiszállt a piacról, de máris egy új digitális fényképezőgépet jelentett be. Vajon képes lesz-e talpraállni a cég?

A november 12-én bejelentett új Polaroid gép a PhotoMAX PDC 1320, mely 1,3 Mpixeles, de támogatja a VGA felbontást is. Az optikára F2,0 fényerő jellemző, a blendét F8,0-ásra is állíthatjuk. Sajnos optikai zoom-ot nem használhatunk, ennek kiváltására 2x-es digitális képkivágás áll rendelkezésünkre. A fókuszrendszer 30 cm és a végtelen között képes fókuszálni. Beépített vakujának a szokásos háromféle módja használható (ki, auto, vörösszem-csökkentő).

Az elkészült képeket a PDC 1320 a belső 8 MB-os memóriájába, vagy Compact Flash kártyára menti. A kész képeket az 1,8”-os LCD-n tekinthetjük meg, illetve USB-n keresztül tölthetjük át számítógépbe.

A hivatalos bejelentés szerint a Polaroid PhotoMAX PDC ”35 mm-es filmnek megfelelő minőséget nyújt, alacsony áron”, bár ez elég nehezen hihető, hiszen egy maximum 1280×960 képpontos felbontású gépről van szó. Az ára viszont kategóriájában megfelelőnek mondható, hiszen 200 dollárért lehet majd megvásárolni.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés