Connect with us

technokrata

Gyakorlati internetes tanfolyam vidéki önkormányzatok számára

Laptop

Gyakorlati internetes tanfolyam vidéki önkormányzatok számára

A Községi Önkormányzatok Szövetsége (KÖSZ) a Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztosság támogatásával 2001. november 14-én és 15-én szervezi meg Pécsett az Internettel kapcsolatos gyakorlati ismeretek megszerzésére szolgáló tanfolyamot.

A Községi Önkormányzatok Szövetsége a Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztosság támogatásával 2001. november-december hónapban 4 helyszínen – így Budapesten, Debrecenben, Pécsett és Veszprémben – összesen 8 alkalommal szervezett programjának keretében az Internet adta információs lehetőséggel szeretné megismertetni a hallgatókat. A pécsi kurzus a Baranya, Somogy, Tolna, Vas és Zala megyei önkormányzatok számára nyújt képzési lehetőséget. A tanfolyam befejezését követően a képzés oktatási vázlata a világhálón mindenki számára elérhető lesz.

A tanfolyam célja, hogy az önkormányzatok vezető munkatársai valós körülmények között, működés közben ismerhessék meg mindazokat a már létező alkalmazásokat, amelyek segítségével mindennapi munkájuk hatékonyabbá válhat. Az oktatás nem a megszokott előadói prezentációkból áll, hanem a valós munkakörülmények szimulációján alapuló interaktív módszerek alkalmazásával valósul meg, így a tanfolyam résztvevői közvetlen Internet kapcsolattal ellátott számítógépek előtt ülve ismerhetik meg a gyakorlatban is a világháló számukra kínált lehetőségeit.

A meghívott előadók jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező informatikai és önkormányzati szakemberek – többek között a Consulting Önkormányzati Pénzügyi és Befektetési Tanácsadó Rt., az econet.hu Informatikai Rt, a Mimoza Kommunikációs Studió és az OTL Reklámügynökség vezetői – akik tisztában vannak a településeknél jelentkező problémákkal, ugyanakkor segítséget tudnak nyújtani az önkormányzatok ilyen jellegű fejlesztési elképzeléseihez.
További információ: Nádor Rudolfné elnök, Községi Önkormányzatok Szövetsége – 7694 Hosszúhetény Fő u. 166., e-mail: kosz@mail.matav.hu, tel.: (06)-72-490-812

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle