Connect with us

technokrata

Az Axelero a Cisco technológiáját választotta

Laptop

Az Axelero a Cisco technológiáját választotta

A Cisco Systems ma bejelentette, hogy az Axelero Internet-szolgáltató a Cisco infrastruktúráját választotta az új kábeltévés szélessávú Internet-szolgáltatása kiépítéséhez.

A szerződés értelmében a Cisco uBR7246VXR és BR7223 sorozatú univerzális szélessávú útválasztókat telepít 13 csomópontban, így az Axelero nagysebességű, szélessávú Internet-szolgáltatásokat biztosíthat majd a kábeltévés hálózatokon internetezni vágyóknak Budapesten és a környező területeken.

A telepítéssel kapcsolatban Drajkó László, az Axelero vezérigazgatója elmondta, hogy a Cisco Systems-szel tevékenységének kezdete óta együttműködik az Axelero. A betárcsázós Internet-szolgáltatás és az internetes adatközpont szintén Cisco-berendezéseken fut. Az új kábeles infrastruktúra révén a jövőben további új szolgáltatásokat nyújthat az Axelero.

A szélessávú rendszer egy átfogó, nagyteljesítményű Cisco kábeles megoldásra épül. A Cisco-útválasztási funkciókat egy speciális modemmel egyesítő eszköz megfelelő rugalmasságot és teljesítményt biztosít azoknak a kommunikációs igényeknek a kiszolgálásához, melyeket az Axelero meglévő előfizetői bázisa támaszt a céggel szemben.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle