Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tech Data: European Cisco Division

Laptop

Tech Data: European Cisco Division

A Cisco továbbfejlesztett európai forgalmazási stratégiája keretében a Tech Datát jelölte ki európai forgalmazó partnerének.

A Cisco nemrégiben változtatott európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) forgalmazási stratégiáján. Ennek értelmében a Tech Data mellett további hat CDP-t (Cisco Distribution Partners) alkalmaz stratégiájának első fázisában.

A Tech Data immár 5 éve forgalmaz Cisco termékeket, jelenleg 15 európai országban. Mostantól European Cisco Division név alatt fogja össze európai Cisco-termékekkel kapcsolatos valamennyi tevékenységét. A részleget a Tech Data International irányítja gland-i (Svájc) telephelyéről. A vállalat azt is bejelentette, hogy a divízió élére Erkki Panulát nevezték ki, aki korábban a Tech Data finnországi leányvállalatának ügyvezető igazgatója volt.

A központosítás várhatóan egységes back office struktúrát, tökéletesített logisztikai szolgáltatásokat, szegmentált európai termékmarketinget, valamint országcentrikus értékesítéssel és értéknövelt szolgáltatásokkal bővített nemzetközi ügyfélkapcsolatokat tesz lehetővé. Az új üzleti struktúra növeli a hatékonyságot, gyorsabb piaci reagálást biztosít, javítja a hozzáférési lehetőségeket és szélesíti a termékválasztékot. Emellett lehetővé teszi azt is, hogy a helyi értékesítési és támogató szervezetek aktívabb ügyféltámogatást nyújtsanak.

A Cisco-termékek központosított európai raktározási és konfigurációs létesítményei továbbra is Belgiumban maradnak, Európa-szerte több indirekt Cisco viszonteladó-partner részére biztosítva közvetlen szállítást és egységesített konfigurációs szolgáltatást. A Tech Data ezen kívül a gyorsan forgó termékeket továbbra is közvetlenül árusítja, kiszolgálva a helyi partnerek igényeit.

A központosított Európai Tech Data Cisco Divízió a Tech Data nemzetközi részén belül egy olyan, a svájci központból irányított szervezeti egység részét képezi, amely különböző Tech Data üzletágakat ölel fel, így például a PC komponens divíziót és a kellékanyag divíziót.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés