Connect with us

technokrata

Panasonic: DVD-RAM és DVD-R lemezek

Laptop

Panasonic: DVD-RAM és DVD-R lemezek

A Panasonic DVD-R lemezekkel és DVD-RAM diskekkel kívánja bővíteni DVD termékkínálatát. Az írható lemezek maximális kapacitása 4,7 és 9,4 GB – audio, video és PC adatok felvételére és lejátszására is alkalmasak.

A DVD-RAM lemezzel a Panasonic olyan újraírható lemezt kínál, amely adat- és minőségvesztés nélkül körülbelül 100.000 írási és olvasási műveletet bír ki. Íráskor egy adatbiztonsági funkció gondoskodik a hibás szektorok kihagyásáról. Az egyoldalas DVD-RAM tárkapacitása 4,7 GB, a kétoldalasé 9,4 GB. A 22 Mbps adatátviteli sebesség duplája az MPEG2 DVD videó maximális átviteli sebességének. A Panasonic által kifejlesztett „phase-change” technológiának köszönhetően a DVD-RAM lemezt ugyanazzal a művelettel lehet törölni és újraírni. Az írható lemezeknél alkalmazott szerzőijog-védelmi technológia engedélyezi az egyszer másolható anyagok felvételét.

A két DVD-RAM változatot, a 9,4 GB-os LM-AD240-ot és a 4,7 GB-os LM-AB120-at műanyagtok védi a szennyeződésektől, például az ujjlenyomatoktól és a portól. Az olcsóbb 4,7 GB-os DVD-RAM-ot, az LM-AF120-at tok nélkül is szállítják. Mindegyik DVD-RAM lemez lejátszható DVD-RAM meghajtókkal, a Panasonic DMR-E20 DVD videomagnójával és az új DVD-RAM kompatibilis DVD videolejátszókkal és DVD-ROM meghajtókkal.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle