Connect with us

technokrata

Magyar webmail-rendszer a Távol-Keleten!

Laptop

Magyar webmail-rendszer a Távol-Keleten!

Magyarok a felkelő Nap országában: egy magyar cég webmail szolgáltatását használják Japánban!

A Tateyama System Laboratory és a MailBox.hu-t üzemeltető Mail Hungary új szolgáltatás indításáról kötött megállapodást Japánban. Az együttműködés értelmében a Mail Hungary rendszere szolgálja ki a Tateyama MyPost.jp címen elérhető – többek között japán nyelvű – elektronikus levelezőrendszerét.

A webmail szolgáltatás japán változatát a távol keleti partner készítette, míg a szolgáltatás hátterét a Mail Hungary alakította ki. A rendszer november 1-én kezdett működni. Érdekessége a megoldásnak, hogy sem japán nyelvű operációs rendszert, illetve egyéb japán nyelvű alkalmazásokat (például adatbáziskezelő szoftvert) nem állítottak rendszerbe.

A szolgáltatásban a figyelemre méltó egyéb funkciók mellett a Mail Hungary technológiai újdonságai és a Palm eszközökhöz történő adatletöltés lehetősége is helyet kap. A homogén technológiával üzemeltetett rendszer, amely Magyarországon idén elnyerte a legjobb ingyenes levelezőrendszer címet, újabb sikerek elé nézhet az Ázsiai térségben is.

Az Európában csaknem ismeretlen Tateyama System Laboratory Co. Ltd. Information Systems egyébként a Palm alkalmazások fejlesztése terén elkötelezett cég, fő termékük, a dpScope mint új technológia és eszköz, gyors alkalmazásfejlesztést és TCP/IP alapú ügyfél-kiszolgáló adatkapcsolatot tesz lehetővé.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle