Connect with us

technokrata

Windows XP SP1.1

Laptop

Windows XP SP1.1

Windows XP SP1 utáni, SP2 előtti telepítőcsomag.

Ismeretes, hogy ˝Látványosan növekedik a Windows XP SP2˝ – az időről-időre közzétett – nem hivatalos – javítási lista hétről-hétre új javításokkal bővül.

Mindössze két hónappal az SP1 megjelenése után máris tekintélyes mennyiségű javítás várta az SP2-be való bekerülést. Ez már akkor is 100-nál több javítást-frissítést jelentett, bár közülük ˝csak˝ hét volt annyira fontos (főként biztonsági hibák), hogy letölthető volt.

Újabb egy hónappal az előző közzététel után a lista látványosan kibővült – a darabszám immár inkább a 200 felé közelít, míg a letölthető javítások közel 20-an vannak.

Egy lelkes programozó egy telepítőcsomagba intergrálta ezeket a javításokat – a csomagot az SP1 után kell telepíteni, és valamennyi a Microsoft által kiadott, jelenleg külön-külön elérhető post-SP1-es, illetve pre-SP2-es javítást tartalmazza, beleértve a Windows Media 9 Seriest és a Windows Movie Maker 2-t is. A csomag rendkívül hasznos egysége az egyébként csak külön-külön letölthető, de már tekintélyes számú javításoknak.

Megjegyzés:

A most bemutatott telepítőcsomagot NEM a Microsoft adta ki (az elnevezés sem tőle származik), vagyis a szoftvergyártó nem nyújt semmilyen támogatást hozzá, szerkesztőségünk pedig nem vállal felelősséget tartalmáért. Mindazonáltal a beleintegrált javítások kivétel nélkül a Microsoft javításai, amelyeket a telepítőcsomag változtatás nélkül tartalmaz, és voltaképpen csak egymás után telepíti őket, ahelyett, hogy a felhasználónak kellene ugyanezt megtennie, az egyenkénti letöltés után. A telepítőcsomag angol nyelvű!Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák