Connect with us

technokrata

Windows Movie Maker 2 Winter Fun Pack 2003

Laptop

Windows Movie Maker 2 Winter Fun Pack 2003

Az ünnepekre készülve a Microsoft bejelentette, hogy három, ingyenesen letölthető multimédiás kiegészítőcsomag érhető el a Windows XP rendszerhez, amelyek téli tematikájú elemekkel bővítik a Windows XP felhasználók lehetőségeinek körét.

A Windows XP vásárlói iránti hálája jeléül a Microsoft, az ügyfelek kérései alapján elkészítette a „Fun Pack” kiegészítőcsomagokat. Az ezekben foglalt elemek és eszközök révén az ünnepek kapcsán még több kellemes időtöltésre nyílik lehetőségük a Microsoft Windows XP felhasználóinak a digitális zene, képek és videofelvételek feldolgozásával. A kiegészítőcsomagok segítségével vonzó karácsonyi és újévi üdvözlőlapok készíthetők a digitális fényképekből, szórakoztatóbbá válik a zenehallgatás a Windows Media Playerrel, téli filmes effektusokkal egészíthetők ki a videofelvételek, hogy csak néhány példát ragadjunk ki a számos felhasználási mód közül – tehát nagyszerű lehetőséget kínál mindenkinek, aki Windows XP rendszerű PC-jét digitális szórakozásra is használja.

Akik saját videofelvételeiket kezelik a számítógépen, örülni fognak a Windows Movie Maker 2 Winter Fun Pack csomagnak, amellyel „téliesíthetők” a filmek: téli áttűnéseket és effektusokat foglal magában, például a vágások között „hófúvás” helyezhető el, a felvétel és a feliratok pedig hóvihar-effektussal tehetők hangulatossá. A csomagban téli háttérképek, jogdíjmentes téli zenék és hangeffektusok is találhatók, valamint átdolgozott profilok is szerepelnek benne, amelyekkel a videofelvételek Windows Mobile rendszerű Smartphone és Pocket PC eszközön való lejátszás céljából is menthetők, hogy idén karácsonykor út közben is megtekinthetők legyenek az otthoni felvételek.

„A kiegészítőcsomagok izgalmas karácsonyi meglepetést jelentenek minden Windows XP-felhasználó számára” – közölte Jonathan Usher, a Microsoft Windows Digital Media részlegének igazgatója. „A kiegészítőcsomagok ünnepi hangulatot teremtenek, akár zenét hallgat az ember a Windows Media Playerrel, akár egy karácsonyi videofelvételt szeretne képi elemekkel feldobni, de életünk legjobb karácsonyi képeslapját is elkészíthetjük segítségével.”

A jelenleg kiadott Windowx XP Winter Fun Pack kiegészítőcsomagok – az eddigiek mellett – további plusz érveket jelentenek a Sulinet Expressz program keretében számítógépet vásárlóknak. Azok a felhasználók ugyanis, akik még karácsony előtt megvásárolják Windows XP operációs rendszerrel ellátott sulinetes gépüket, az ünnepek alatt már ki is próbálhatják a „Fun Pack” által nyújtott lehetőségeket.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle