Connect with us

technokrata

Windows Media 9 Series Winter Fun Pack 2002

Laptop

Windows Media 9 Series Winter Fun Pack 2002

Új skinek és visualisationök.

A Microsoft a tél alkalmából adta ki Winter Fun Packjét a készülő Windows Media 9 Serieshez. A csomag új, téli hangulatú skineket és visualisationöket tartalmaz.

Csak nemrég kezdődött el a Windows Media 9 Series hivatalos betaprogramja, és máris várhatjuk a végleges verziót, amely a Microsoft tájékoztatása alapján várhatóan jövő év elején, pontosabban január 7-én jelenik meg.

˝A Windows Media 9 Series a digitális média új hullámaként a szélessávú elérést használóknak drámai minőséget, a dial-up kapcsolattal rendelkezőknek pedig sebességet és még így is élménydús megjelenítést kínál˝ – nem kis célok a jelenlegi sávszélességeket ismerve… – ˝Új, professzionális audio és video codecek soha nem látott, házimozizásra alkalmas minőséget fognak biztosítani.˝ – több más paraméter mellett ezek az új médialejátszó Microsoft által ígért tulajdonságai.

A Windows Media 9 Series egyébként a Windowsokban most is használt Windows Media Player utódja mint külön alkalmazás, amelyre azért volt szükség, hogy a Microsoft eleget tegyen az antitröszt-eljárás eredményeinek, miszerint az SP1-gyel a tavaly novemberben, a közte, az amerikai igazságügy és 9 állam közötti megállapodás értelmében úgy kell átalakítania a Windows XP operációs rendszert, hogy annak egyes beépített szoftverei kicserélhetők legyenek más versenytárs gyártók termékeire – a megállapodás által érintett 5, a Windows XP-be épített szoftver (Internet Explorer, Outlook Express, Windows Media Player, Windows Messenger és Java Virtual Machine microsoftos változat) között a Windows Media Player is szerepel.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle