Connect with us

Hirdetés

technokrata

Video e-mail az Outlook 2003-mal

Laptop

Video e-mail az Outlook 2003-mal

Új Office 2003 add-on.

A Microsoft most megjelent új kiegészítése segítségével immár nem csak szöveget, illetve (háttér)képet tartalmazhatnak az Outlook 2003-mal küldött e-mailek.

A video e-mail kiegészítés nagy tömörítettségű videót képes rögzíteni, közvetlenül az e-mail írásakor és annak céljára, így a felhasználó mindössze néhány kattintással küldhet videóüzenetet, természetesen az e-mail maga által szabott határokat (küldhető, illetve a címzett postafiókja által befogadott maximális méret stb.) figyelembe véve.

Fontos, hogy a video e-mail kiegészítés az Office (Outlook) 2003-on kívül a működéshez Windows Media Player 7.1+-t, DirectX 9.0+-t, és ˝természetesen˝ Internet Explorer 6+-t igényel.

A Microsoft Office Rendszer tizenegy terméket, négy kiszolgálót, két szolgáltatást foglal magában. Ez kiváló bizonyítékul szolgál a Microsoft kiemelt figyelmére, amely az infomunkások, a munkájuknak keretet adó csoportok és a nekik munkát adó vállalatok hatékonyságának fokozásáról szól és a céljaik megvalósításához nyújtandó segítségre irányul. A Microsoft Office Rendszer az Office alapvető csomagjain túl (Basic, Standard, Professional) tartalmazza, a Visio, a FrontPage, a Publisher és a Project alkalmazások továbbfejlesztett változatait. Három teljesen új program, a Microsoft Office OneNote, a Microsoft Office InfoPath valamint az Microsoft Office Outlook with Business Contact Manager, továbbá négy kiszolgáló, köztük az új Office Live Communications Server 2003 és az Exchange Server 2003 is része a rendszernek. Ehhez párosulnak még további szolgáltatások (például a Microsoft Office Live Meeting) és megoldások, amelyek segítséget nyújtanak az embereknek és a szervezeteknek az információk jobb hasznosításához, az együttműködés hatékonyságának fokozásához, valamint az üzleti folyamatok egyszerű integrálásához.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés