Connect with us

Hirdetés

technokrata

Üzleti megoldások Microsoft alapokon

Laptop

Üzleti megoldások Microsoft alapokon

Második alkalommal rendezték meg a Microsoft Üzleti Megoldások Konferenciát, neves vállaltvezetők, tanácsadók és piackutatók részvételével.

Az informatika üzleti életre gyakorolt hatásairól, különböző, a cégek elektronikus ügymenetét befolyásoló fontos trendekről és az ezekhez kapcsolódó részterületekről esett szó a budapesti Mariott Hotelben megrendezett egynapos előadássorozaton. A Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia plenáris előadását – az ez alkalomból Magyarországra látogató – Jeff Raikes, a Microsoft Productivity and Business Services alelnöke tartotta. Később, a délutáni szekciókban neves cégvezetők, tanácsadók és piackutatók tartottak előadást, akik saját tapasztalataikról, már „végigélt” projektjeikről beszéltek a jelenlévő összesen mintegy 450 fő előtt.

A tavaly áprilisban hagyományteremtő céllal megrendezett nagy sikerű konferencia folytatásaként idén már másodjára lezajlott konferencián a Microsoft Magyarország elsősorban a közép-és nagyvállalatok vezetőinek kívánta bemutatni azokat az iparági trendeket, melyek napjaink vállalati információtechnológiai alkalmazásaira hatnak.

„Rendezvényükre elsősorban azok a döntéshozók jöttek el, akiket munkájuknál fogva érdekel az informatikai kérdések üzleti folyamatokhoz való illesztése, és szeretnének a jövőbeli trendekkel megismerkedni. Az Üzleti Megoldások Konferencia egyúttal kiváló alkalom, hogy a meghatározó trendek ismertetése közben bemutassuk a közép- és nagyvállalatok vezetőinek, hogy a Microsoft vállalati megoldásszállítóként ma már komplett, az üzleti folyamatokhoz maximálisan illeszkedő professzionális megoldások értékesítésén munkálkodik” – mondta Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója a rendezvény elején megtartott köszöntőjében.

A trendekről már a délelőtti előadások alkalmával is szó esett, amikor is a Gartner független piackutató cég elemzője, Andy Kyte a cég kutatási adataira alapozva ismertette a jövőbemutató változások irányát.

„Napjaink vállalatának a tartós piaci sikerhez stabil vállalati infrastruktúrára és megoldásokra van szüksége, mellyel növelheti hatékonyságát, fejlesztheti kommunikációját” – hívta fel a figyelmet a rendezvény délelőtti előadója, Jeff Raikes, a Microsoft Productivity and Business Services részlegének alelnöke „Redefining Economics for the Information Age” című prezentációja során.

A tanácskozás hátralevő részében a hallgatóság négy szekcióban kísérhette figyelemmel az egyes előadásokat, melyek során a Microsoft szakemberei, üzleti partnerei és ügyfelei konkrét eseteken keresztül demonstrálták az informatikai biztonság, a rendszerintegráció és projektmenedzsment, a csoportmunka és hatékonyságnövelés, valamint az integrált vállalatirányítási rendszerek Microsoft-alapú üzleti megoldásainak bevezetéséből fakadó előnyeit.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés