Connect with us

technokrata

Újabb Internet Explorer biztonsági javítások

Laptop

Újabb Internet Explorer biztonsági javítások

Megint elérkezett az idő az újabb biztonsági réseket betömő Internet Explorer javítások letöltésére. Bővebb információ és letöltés itt található.

Az MS02_015-ös verziójú frissítés már igencsak időszerűvé vált. Ugyanis mára (számtalan biztonsági rést nyitvahagyva) rengeteg számítógép elvesztette a Világhálón való barangoláskor a megfelelő biztonsági szintet. Az elmúlt idők egyik legrafináltabb eljárási módját sikerült felfedezniük a fejlesztőknek, ugyanis megint személyes adataink és információink kerültek veszélybe. Az Internet Explorer helytelen VBScript-kezelése következtében a weblapokon keresztül illetéktelenek helyi file-okhoz férhetnek hozzá. Ha már hozzáférhetnek, akkor szinte minden joguk megvan az állományok módosítására, törlésére is. A javítócsomaggal megakadályozhatjuk, hogy jogosulatlan személyek nem hitelesített weblapokon keresztül file-okat olvashassanak, módosíthassanak számítógépünkön.

A frissítések Internet Explorer 5.01 SP2-höz, 5.5 SP1-hez, SP2-höz illetve a 6.0-ás verziójú böngészők alá készültek, melyek magyar szerverről gyorsan letölthetők a letöltés linkre kattintva.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle