Connect with us

technokrata

Új Microsoft PowerToys Tweak UI – a legjobb konfigurációs segédeszköz

Laptop

Új Microsoft PowerToys Tweak UI – a legjobb konfigurációs segédeszköz

Az egyik legjobb konfigurációs segédeszköz, amely annak idején a Windows 95 tartozéka volt, majd eltűnt, aztán megjelent a Windows XP, és újabban a Windows Server 2003 ingyenesen letölthető kiegészítéseként.

Megjelent a Tweak UI legújabb verziója, amely apróbb funkcióbővülések mellett immár támogatja a Windows XP-n felül a Windows Server 2003 operációs rendszert is. A Tweak UI a Microsoft PowerToys segédprogram-csomag része.

Aki nem ma kezdte az informatikával való komolyabb foglalkozást, annak a Tweak UI nagyon is sokat mond: a Windows 95 gyári részeként az egyik legjobb konfigurációs segédeszközként ismertük és ismerjük ma is.

Sajnos a Windows 98 és a későbbi Windows rendszerek nem tartalmazták ezt a remek eszközt, így a megszállottak kénytelenek voltak egy nem hivatalos verziót használni.

Aki Windowsát az átlagosnál jobban testre akarja szabni, annak a Tweak UI olyan lehetőségeket ad a kezébe felhasználói szinten, amelyeket egyébként csak hosszú, fáradtságos – és kockázatos – Registry-szerkesztéssel lehetne beállítani.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom