Connect with us

Hirdetés

technokrata

SuliNet XP pályázat

Laptop

SuliNet XP pályázat

A Microsoft Magyarország a SuliNet Expressz programhoz kapcsolódva idén nyáron „Én és a számítógépem” néven útjára indította Sulinet XP pályázatát. A kezdeményezés célja, hogy az általános- és középiskolás korosztály kreatív módon megmutathassa, hogyan változtatta meg életét az első számítógép.

[sajtóközlemény] A Microsoft Magyarország, a SuliNet Expressz kormányzati támogatási program aktív résztvevőjeként fontosnak tartja, hogy a fiatalok ne csak termékeinek felhasználói legyenek, hanem képzelőerejüket megmozgatva a számítástechnikával kapcsolatos gondolataik, érzéseik kifejezésére is lehetőségük nyíljon.

Az ifjú alkotók szabadjára engedhetik fantáziájukat, és bármely művészeti ágban nevezhetnek, az „Én és a számítógépem” témában készült pályamunkáikat. A szervezők várják az írásban, zenében, filmen, képen, grafikában, festményen benyújtott, számítógépekkel, számítástechnikával kapcsolatos alkotásokat.

A Microsoft Magyarország június 2-án hirdette meg pályázatát, melynek eredeti beadási határideje szeptember 5-e volt. Bár a megadott határidőig – a nyári iskolaszünet ellenére is – több száz pályázat érkezett, a Microsoft, sokak kérésének eleget téve, úgy döntött, hogy október végéig meghosszabbítja a pályázatot. Ezáltal lehetővé teszi, hogy a nyaralásból hazatérő diákok is indulhassanak a megmérettetésen. A beérkezett pályázatokat két külön korcsoportban – 7-12 és 13-18 éves – bírálják el.

A fődíj a 7-12 éves korosztályban egy belföldi családi utazás, a 13-18 évesek kategóriájában pedig egy feledhetetlen utazás Redmondba, a Microsoft központjába. Azoknak sem lesz okok a szomorkodásra, akik a fődíjról esetlegesen lemaradnak, ugyanis a többi pályázó is értékes ajándékokat nyerhet. Az első száz beküldő Microsoft testtáskát kap, a többi díjazott között digitális fényképezőgépeket, színes nyomtatókat, Microsoft SideWinder kormányokat, Microsoft SideWinder, joystickeket és Microsoft játékokat osztanak szét.

A pályázat pontos kiírását a Microsoft SuliNet oldalán, valamint a több mint 1500 iskolában kiragasztott plakáton találhatják meg az érdeklődők.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés