Connect with us

technokrata

SharePoint ingyenes kipróbálás

Laptop

SharePoint ingyenes kipróbálás

Döntés előtt.

Mint azzal már korábban többször foglalkoztunk, a SharePoint technológiák bevezetése komoly változást hozhat egy vállalat munkacsoportjainak ˝életében˝.

A Microsoft lehetővé tette a SharePoint technológiák ingyenes kipróbálását, az Apptix távoli szerverén, bármiféle helyi változtatás, sőt infrastruktúra szükségessége nélkül. Ezzel lehetővé válik a (leendő) felhasználók számára, hogy a bevezetés melletti (vagy elleni) döntésüket már tapasztalatok birtokában tudják meghozni.

A SharePoint Trial 30 napos ingyenes ˝licencet˝ biztosít maximum 5 felhasználó részére, 10 MB tárhellyel. Ezen körülmények között a felhasználók a SharePoint minden funkcióját ki tudják próbálni. További lehetőség, hogy a Verio által biztosított – vagyis a Microsoft sajátja melletti másik – szolgáltatás igénybevétele esetén a felhasználók mindezeken felül technikai segítséget is kapnak, valamint az Exchange 2003 funkcióit is tesztelhetik.

Az oldalon flash demo is található, a SharePoint technológiák nem interaktív bemutatására.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Windows SharePoint Services mostantól külön ellenszolgáltatás nélkül letölthető a Windows Server 2003 vásárlói számára.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle