Connect with us

technokrata

Olcsóbb lett a Windows XP!

Laptop

Olcsóbb lett a Windows XP!

A Microsoft árcsökkentése jótékony hatással lehet az illegális szoftverhasználat visszaszorulására: a második licencet – például otthonra – olcsóbban adják.

Kedd óta a Microsoft online boltjában megvásárolhatók a Windows XP otthoni felhasználók esetleges második és további gépeire szánt, némileg olcsóbb, úgynevezett Addition License-ei.

A családi licencek tegnap óta az amerikai boltokban is elérhetők, tíz dollár kedvezményt biztosítva azoknak a felhasználóknak, akik két PC-vel is rendelkeznek, és mindkét gépre Windows XP-t kívánnak telepíteni. Ezen licencek megvásárlásával ugyanis a meglévő XP-k egy második számítógépre is telepíthetők, mivel a Microsoft egy új termékkulcsot mellékel hozzájuk.

Egy teljes változatú Windows XP Home Edition Additional License-ének ára 189 dollár (a rendes licenc 199 dollárba kerül), míg az Upgrade verzió ára 99 dollár helyett csak 89 dollár. Az XP Professional változatához is elérhető a családi licenc, ez esetben a teljes változat 299 dollárja helyett csak 269 dollárt kell fizetni, az Upgrade ára pedig tíz dollárral alacsonyabb az normál licenc 199 dollárjánál.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle