Connect with us

technokrata

Office System/2003 megjelenés

Laptop

Office System/2003 megjelenés

Az Egyesült Államokban múlt hét óta tart, hazánkban jövő hét elején lesz az Office System, illetve Office 2003 bemutatkozása.

2003. október 21-től indult az a rendezvénysorozat az Egyesült Államokban, amelyen sor kerül a Microsoft legújabb irodai szoftverrendszerének, az Office System 2003-nak a bemutatójára, egyben a hivatalos megjelenésére. Az esemény államonként más-más napon vagy időpontban van – az egész rendezvénysorozat még novemberben is tartani fog. Részletes információkat a külön erre a célra indított website szolgáltat.

Magyarországon 2003. november 4-én, jövő hét kedden, egész napos konferencia keretében mutatkozik be a szoftverrendszer. Az angol nyelvű változat megjelenését várhatóan az eddig megszokott egy-másfél hónapos késéssel követi majd a lokalizált változatok (köztük a magyarral) megjelenése, bár erről egyelőre nincsenek nyilvános információk.

Emlékezetes, hogy a szoftverrendszer második béta verziója tavasszal jelent meg, és november 31-e után nem működik tovább, miközben a megjelenés egyre csúszott – s bár a szoftver elkészült – az ígért augusztusi megjelenés eltolódott. A Microsoft a beta2 verzió hibáinak kiküszöbölésére, illetve a csúszás miatt a kipróbálásra rendelkezésre álló idő megnyújtására kiadta az úgynevezett beta2 Technical Refresh verziót, amely jóval stabilabban és immár 2004. január 31-ig működik. Az új verzió ingyenesen letölthető frissítés formájában jelent meg a nyáron – a közeledő őszi beta2 lejárati időre tekintettel azonban a patch viszonylag nagy mérete miatt mi is letölthetővé tettük.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle