Connect with us

technokrata

Netscape-frissítés a Windows XP-hez

Laptop

Netscape-frissítés a Windows XP-hez

Az AOL Time Warner böngészőfejlesztéssel foglalkozó Netscape Communications részlege kiadta a 6.2-es frissítést a Netscape Navigatorhoz, kifejezetten Windows XP felhasználóknak.

Az új verzió jobban integrált és jobban együttműködik a Windows XP-vel, mint a korábbi verziók. A néhány újdonságot tartalmazó frissítés végrehajt egy pár kisebb módosítást is az operációs rendszerben.

Az új verziójú Netscape Navigatort használva alapértelmezett böngésző és levelező alkalmazásként az XP indulóképernyőjén kijelzésre kerül a frissen érkezett üzenetek száma. A jobb klikkre előugró helyi menübe is beköltözik a böngésző, ugyanis innen lehetőségünk nyílik elektronikus levélhez csatolni file-okat.

A valaha szebb időket megélt Netscape továbbra is komoly riválisa maradhat a Microsoft Internet Explorerének. Ennek ellenére a nagy múltú böngésző használói hátrányos helyzetbe kerülhetnek, ugyanis az IE-felhasználók túlnyomó többsége miatt bizonyos honlapok üzemeltetői már nem garantálják, hogy más böngészővel is tökéletesen működik majd weboldaluk.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle