Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minden, amit a Microsoft .NET platformról tudni kell

Laptop

Minden, amit a Microsoft .NET platformról tudni kell

A Microsoft legjelentősebb, technikai eseménye, amelyen a világ több mint 7.000 fejlesztője és vállalati informatikai szakembere vesz részt.

´Minden, amit a Microsoft .NET platformról tudni kell´ szlogen jegyében kerül megrendezésre az idei TechEd 2002 konferencia Barcelonában, július elsejétől.

A Microsoft legjelentősebb, – viszonteladók és felhasználók részére rendezett – technikai eseményén várhatóan a világ több mint 7.000 fejlesztője és vállalati informatikai szakembere vesz részt.

Általános előadások, tesztlaborok mellett az öt nap során mintegy 250 szekcióelőadás kerül megrendezésre, melyek részletesen tárgyalják a .NET startégián belül az adatbázis- és adatkezelést, a rendelkezésre álló és lehetséges fejlesztőeszközöket és technológiákat, az E-Business-t, a rendszerbevezetést és rendszerfelügyeletet, az üzenetkezelést és csoportmunkát, a mobil eszközöket és alkalmazásokat, az adat- és rendszerbiztonságot, valamint az XML Web szolgáltatásokat.

Információk első kézből a Microsoft konferencia hivatalos weboldalán érhetőek el, mely a kapcsolódó linkeknél található. Ám addig is Mobil Fejlesztői Konferencia a Lurdy Házban – részletek a kapcsolódó híreknél.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés