Connect with us

technokrata

Minden, amit a Microsoft .NET platformról tudni kell

Laptop

Minden, amit a Microsoft .NET platformról tudni kell

A Microsoft legjelentősebb, technikai eseménye, amelyen a világ több mint 7.000 fejlesztője és vállalati informatikai szakembere vesz részt.

´Minden, amit a Microsoft .NET platformról tudni kell´ szlogen jegyében kerül megrendezésre az idei TechEd 2002 konferencia Barcelonában, július elsejétől.

A Microsoft legjelentősebb, – viszonteladók és felhasználók részére rendezett – technikai eseményén várhatóan a világ több mint 7.000 fejlesztője és vállalati informatikai szakembere vesz részt.

Általános előadások, tesztlaborok mellett az öt nap során mintegy 250 szekcióelőadás kerül megrendezésre, melyek részletesen tárgyalják a .NET startégián belül az adatbázis- és adatkezelést, a rendelkezésre álló és lehetséges fejlesztőeszközöket és technológiákat, az E-Business-t, a rendszerbevezetést és rendszerfelügyeletet, az üzenetkezelést és csoportmunkát, a mobil eszközöket és alkalmazásokat, az adat- és rendszerbiztonságot, valamint az XML Web szolgáltatásokat.

Információk első kézből a Microsoft konferencia hivatalos weboldalán érhetőek el, mely a kapcsolódó linkeknél található. Ám addig is Mobil Fejlesztői Konferencia a Lurdy Házban – részletek a kapcsolódó híreknél.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle