Connect with us

Microsoft Office 11 .Net – kiszivárgott Outlook-screenshot

Laptop

Microsoft Office 11 .Net – kiszivárgott Outlook-screenshot

A kiszivárgott screenshot meglehetősen előrehaladott fejlesztési állapotra enged következtetni – az első beta változat még a nyáron várható.

˝Élet az XP után II.˝ – alig egy-két hónapja láttak napvilágot az első hírek a Microsoft készülő új irodai programcsomagjáról, az először NGO kódnéven létező, majd .Netnek és 11-nek is nevezett új Office-ról, máris annyira előrehaladott állapotba került a fejlesztés, hogy erre a nyárra működő beta-t ígérnek a fejlesztők, jóllehet a termék tervezett megjelenési időpontja csak 2003 közepe.

Az Office .Net-ről korábban már megjelent egy Macromedia Flash prezentáció, amely jó néhányat bemutatott az irodai programcsomag és a .Net egyesítéséből született új lehetőségekből. Később screenshotok is megjelentek azonban ezek még alig különböztek az Office XP-től. A most kiszivárgott screenshot azonban már rendkívül sokatmondó: az Outlook látható rajta teljes díszben, osztott, multifunkciós kezelői felülettel – ígéretesnek látszik.

Az Office .Net 11 egyébként az XML-re, a SharePoint Portal Serverre és a SharePoint Team Servicesre fókuszál, és a kommunikációt az e-mail mellett az instant messagingre, telefonokra, PDA-kra és Tablet PC-kre is kiterjeszti. Az új Office-t fejlesztő csapat továbbá elkötelezett az adatbiztonság és az előd Office-ok hibáinak kiküszöbölése mellett.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom