Connect with us

technokrata

Microsoft Office 11 – hamarosan érkezik a bétaváltozat

Laptop

Microsoft Office 11 – hamarosan érkezik a bétaváltozat

A Microsoft következő generációs irodai programcsomagjának, az Office 11-nek bétaváltozata még a nyáron megszülethet és megjelentek a végleges változat születési időpontjáról szóló előrejelzés is.

A Microsoft Office következő generációja teljes mértékben a .Net elképzelés köré épül, nagyban segítve felhasználóit munkavégzési szabadságuk kiterjesztésében, illetve munkájuk más felhasználókkal való megosztásában.

Természetesen a programcsomag emellett az elődökhöz hasonlóan a helyi Desktopon is teljes funkcionalitásában használható marad az online szolgáltatások (MyOffice személyi portál, e-mail postafiók faxtámogatással, időbeosztás, riasztások, Meeting/Team Workspaces, support) nélkül is.

Az Office 11.0 az XML-re, a SharePoint Portal Serverre és a SharePoint Team Servicesre fókuszál, és a kommunikációt az e-mail mellett az instant messagingre, telefonokra, PDA-kra és Tablet PC-kre is kiterjeszti. Az új Office-t fejlesztő csapat továbbá elkötelezett az adatbiztonság és az előd Office-ok hibáinak kiküszöbölése mellett.

A bétaváltozat a nyár további részében elérhetővé válik, pontosabb információk egyelőre nem állnak rendelkezésre. Szintén csak egy körülbelüli időpont tudható a végleges verzió létrejöttéről – ezt a következő év, azaz 2003 májusára teszik. A Terminal természetesen azonnal hírt ad, amint bővebb információk birtokába jut az Office 11 bétáról.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák