Connect with us

technokrata

Microsoft Datacenter High Availability Program – megbízhatóság-növelés a Datacenter Serverek felhasz

Laptop

Microsoft Datacenter High Availability Program – megbízhatóság-növelés a Datacenter Serverek felhasz

A Windows Server 2003 Datacenter Edition és a Windows 2000 Datacenter Server vásárlói számára készült Datacenter High Availability Program a 2000 szeptemberében elindított eredeti Datacenter program alapján szerzett legjobb gyakorlatra épít.

A Microsoft partnereinek és ügyfeleinek részvételével kifejlesztett új program három továbbfejlesztéssel növeli a megbízhatóságot a Windows 2000 és 2003 Datacenter Servereket használó ügyfelek számára.

Partner OEM-eken keresztül biztosított bevizsgált konfiguráció – az új Enterprise Quality Program (Vállalati Minőségi Program – EQP) biztosítja, hogy a vásárlóknak történő leszállítás előtt a teljes hardver- és szoftverkonfiguráció előzetes tesztelésen menjen keresztül, ami nagyobb rugalmasságot, megbízhatóságot és gyorsabb értékesítést eredményez.

Megnövekedett támogatási központi kínálat – a vásárlóknak lehetőségük nyílik arra, hogy közvetlenül Gold Certified Datacenter Service Providertől (adatközpont-szolgáltató, DSP), OEM-ektől, viszonteladóktól, rendszer-integrátoroktól és a Microsofttól kapjanak támogatást; az adatszolgáltatókra vonatkozó követelmények is beépítésre kerültek, hogy a kereskedők mindenhol következetes és kiszámítható támogatást nyújthassanak.

Tökéletesebb támogatás a nagyobb üzembiztonsághoz – proaktív és válaszadásos támogatási szolgáltatások is beépítésre és továbbfejlesztésre kerültek, beleértve az új Microsoft Availability Resolution Queue-t (HARQ) is; a HARQ kibővíti és megerősíti a meglévő Joint Support Queue-t, és globálisan 24×7 támogatást foglal magában.

A Datacenter High Availability Program a Windows Server 2003 április 24-ei megjelenésével egy időben indul, illetve annak biztonsági újításaihoz köthető, melyekről kapcsolódó híreink között írtunk.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák