Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent és letölthető az Internet Explorer tartalomvédelmi kiegészítése

Laptop

Megjelent és letölthető az Internet Explorer tartalomvédelmi kiegészítése

A kiegészítéssel az Internet Explorerből is láthatóvá válik a védett tartalom.

Immár az Internet Explorerből is láthatóvá válik a védett tartalom – igaz, csak olvasásra.

A Microsoft Windows tartalomvédelem (RM) ügyfélnek telepítve kell lennie a számítógépre, ha a Windows RM technológiákra épülő szolgáltatásokat nyújtó alkalmazásokat kívánunk futtatni. Az ügyfél telepítésével olyan szoftver kerül a számítógépre, mellyel a tartalomvédelmet használó alkalmazások együtt tudnak működni a Windows tartalomvédelmi szolgáltatásokkal, mellyel licenc biztosítható a védett információk közzétételéhez és felhasználásához.

A támogatott operációs rendszerek Windows 2000 Service Pack 3, Windows 98 Second Edition, Windows ME, Windows Server 2003, és természetesen Windows XP. A Microsoft Windows 98 Second Edition és a Microsoft Windows Millennium Edition rendszer esetén szükség van az Active Directory Client Extension, ismertebb nevén a DSClient összetevőre. A Windows 95 és Windows 98 rendszerre telepíthető DSClient összetevő megtalálható a Windows 2000 Server, Advanced Server és DataCenter rendszer CD-lemezén.
Azokon a Microsoft Windows 98 Second Edition és Microsoft Windows Millennium Edition rendszerű számítógépeken is használható a Windows tartalomvédelem ügyfél, amelyekre a DSClient összetevő nincs telepítve, de ebben az esetben a szolgáltatások nem kereshetők meg az Active Directoryn keresztül.

A Microsoft célul tűzte ki a felhasználók személyes adatainak védelmét. A jelen adatvédelmi nyilatkozat ismerteti a Windows tartalomvédelem szoftver adatgyűjtési és -felhasználási gyakorlatát; a nyilatkozat a Microsoft egyéb online vagy offline webhelyeire, termékeire és szolgáltatásaira nem érvényes. A szoftver használatával kinyilvánítja, hogy tudomásul veszi a jelen adatvédelmi nyilatkozatban ismertetett adatgyűjtési és -felhasználási gyakorlatot.

A szoftver olyan összetevőket tartalmaz, melyek bizonyos internetes szolgáltatásokat vesznek igénybe, melyek lehetővé teszik a szoftver bizonyos szolgáltatásainak használatához szükséges rendszerösszetevők telepítését és használatát. Ezt a folyamatot gépaktiválásnak nevezzük. A gépaktiválás során a számítógép közvetlen internetkapcsolaton vagy a szervezet proxykiszolgálóján keresztül automatikusan csatlakozik egy webhelyhez, majd létrehoz és a számítógépre letölt egy a hardverhez társított rendszerösszetevőt. A szoftver e rendszerösszetevő segítségével teszi lehetővé olyan tartalom elérését, amely a szoftver tartalomvédelmi szolgáltatásaival védve van.

A gépaktiválás során begyűjtött vagy generált semmilyen információ sem alkalmas személyes azonosításra. A Microsoft nem tárolja el az aktiválás során begyűjtött adatokat, kivéve azokat az eseteket, amikor a Windows tartalomvédelmi szolgáltatással kapcsolatos hiba diagnosztizálásához és kijavításához azokat ideiglenesen el kell tárolni. A Microsoft nem osztja meg külső felekkel az aktiválás során begyűjtött adatokat.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés