Connect with us

technokrata

Megjelent és letölthető a Windows 2000 SP4 RC1

Laptop

Megjelent és letölthető a Windows 2000 SP4 RC1

Hat hónappal a bejelentés és a bétaprogram kezdete, illetve négy hónappal az első hivatalos béta után megjelent a Windows 2000 SP4 RC1 verziója.

A tavaly május végén megjelent első béta, illetve a július végén megjelent angol és szeptember elején megjelent magyar végleges Windows 2000 SP3 után október végén elindult az SP4 bétaprogramja. A jelentkezők számához képest viszonylag kevés felhasználót választottak ki hivatalos bétatesztelőnek, akik első kézből kapták meg a készülő javítócsomagot.

A Windows 2000 negyedik javítócsomagja a bejelentéskori ismereteink szerint belső használatú, 4.1.402-es verzióban létezett. A bétatesztelők számára pedig november elejére ígérték, mégis december végén jelent csak meg az első, a tesztelők számára nyilvános 4.4.027-es verzió, amelynek tesztelése 4 hétig tartott. Nemrég megjelent a második béta, 4.4.066-os, majd az immár RC1, 4.4.068-as verzió.

A béta és RC1 verziók mérete egyébként tekintélyes, több mint 130 MB. Újdonságairól jelenleg annyit tudunk, hogy az eddigi legfrissebb javításokat foglalja magában, továbbá alkalmazáskompatibilitási, rendszerstabilitási és biztonsági fejlesztéseket tartalmaz.

Érdekesség, hogy a Windows 2000 annyira népszerű, hogy az eredetileg 2004 első negyedévére tervezett termék-életciklus végét kitolja a Microsoft, és e határidő után is biztosítani fogja hozzá a professzionális szintű terméktámogatást.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle