Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent és letölthető a Windows 2000 SP4 beta

Laptop

Megjelent és letölthető a Windows 2000 SP4 beta

Két hónappal a bejelentés és a bétaprogram kezdete után megjelent a Windows 2000 SP4 beta verziója.

A május végén megjelent első béta, illetve a július végén megjelent angol és szeptember elején megjelent magyar végleges Windows 2000 SP3 után október végén elindult az SP4 bétaprogramja. A jelentkezők számához képest viszonylag kevés felhasználót választottak ki hivatalos bétatesztelőnek, akik első kézből kapják majd meg a készülő javítócsomagot.

A Windows 2000 negyedik javítócsomagja a bejelentéskori ismereteink szerint belső használatú, 4.1.402-es verzióban létezett, a bétatesztelők számára pedig november elejére ígérték, mégis december végén jelent csak meg az első, a tesztelők számára nyilvános 4.4.027-es verzió, amelynek tesztelése várhatóan 4 hétig tart majd.

A bétaverzió mérete egyébként tekintélyes, több mint 130 MB. Újdonságairól jelenleg annyit tudunk, hogy az eddigi legfrissebb javításokat foglalja magában, továbbá alkalmazáskompatibilitási, rendszerstabilitási és biztonsági fejlesztéseket tartalmaz.

Érdekesség, hogy a Windows 2000 annyira népszerű, hogy az eredetileg 2004 első negyedévére tervezett termék-életciklus végét kitolja a Microsoft, és e határidő után is biztosítani fogja hozzá a professzionális szintű terméktámogatást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés