Connect with us

Megjelent és letölthető a Messenger Plus! magyar nyelvű változata

Laptop

Megjelent és letölthető a Messenger Plus! magyar nyelvű változata

A Windows és MSN Messengerek képességeit kibővítő program eddig csak angol nyelven volt elérhető.

A Plus! segítségével rendben tartható a partnerlista partnereink átnevezésével és különféle statisztikák megjelenítésével, áttetszővé tehetők az ablakok, automatikusan elfogadhatók a felkérések, cenzúrázhatók küldött és fogadott üzenetek.

Üzenetek állíthatók be a hozzánk szólóknak, amikor nem érünk rá vagy nem vagyunk a gépnél. A Messenger Plus! 50 helyet biztosít gyorsszövegek, testreszabható, egy egyszerű paranccsal elküldhető üzenetek számára, ikonpaneleket egyéni hangulatjeleink beszúrásához – anélkül, hogy megjegyeznénk a kódjaikat. A szövegmegőrzés funkcióval nemrégiben írt üzeneteinket küldhetjük újra, valamint lehetőségünk van beszélgetésen belüli keresésre és idézetek küldésére is.

Fejlett naplózás

Mielőtt a MSN Messengerben egyáltalán megjelent a naplózás, a Messenger Plus!-ban már elérhető volt. A Plus! teljesen máshogy naplóz, mint a MSN Messenger: képes archiválni, kódolni a file-okat, és minden eseményt tud rögzíteni.

Egyéb üzenetküldési lehetőségek

A Messenger Plus! segítségével háttérszínt és betűszínt adhatunk üzeneteinknek, valamint alapvető formázások is elérhetők, mint például a félkövér, dőlt, alá- és áthúzott stílusok. Ráadásul a Messenger csaknem valamennyi lehetőségét elérhetjük parancsok segítségével, az IRC-hez hasonlóan.

Sokrétű jelzések

Jelzést kaphatunk, ha új üzenet érkezik POP3 fiókba (akár 5, nem Hotmail fiók is beállítható), valamint partnereink tevékenységéről is (például névváltoztatásról vagy kijelentkezésről).

Személyes adatok védelme

A Messenger Plus! Kaméleon mód lehetőségével egy billentyűkombináció lenyomására eltűnik a Messenger és minden beszélgetőablak, ráadásul beszélgetőpartnereink értesítést kaphatnak a helyzetről. Jelszóval zárolhatjuk a Messengert, ha otthagyjuk a gépet, és titkosíthatjuk a naplófile-okat, így azokba csak mi nézhetünk bele.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom