Connect with us

technokrata

Megjelent az Office XP SP2

Laptop

Megjelent az Office XP SP2

Az ígértnél 2 nappal korábban vált letölthetővé a javítócsomag, ám a megjelenés körülményei a Microsofttól teljesen szokatlanok.

A Microsoft eddig megszokott gyakorlatától teljesen eltérő módon jelent meg az Office XP SP1 hivatalos, végleges változata. A második javítócsomag ugyanis letölthetővé vált a Microsoft szervereiről német, francia, spanyol, olasz, thai, héber és arab nyelven – de angolul nem.

Utóbbi változatot továbbra is augusztus 20-ára ígérik. Ez a sorrend azért szokatlan, mert az eddigi gyakorlat szerint minden esetben az angol nyelvű változat jelent meg először – akár új programról, akár javítócsomagról volt szó. Egyelőre nem tudni, mi áll az angol változat visszatartásának hátterében.

Egyelőre nincsenek pontos információk arról arról sem, hogy – a szokásos hiba- és biztonsági javításokon kívül – pontosan mit csinál a készülő javítócsomag, egyelőre nem tudunk a Windows XP SP1-hez hasonló esetleges új funkciók beépítéséről.

Az Microsoft legújabb irodai programcsomagjának új foltjáról, illetve annak felhasználási, terjesztési és vállalati telepítési (adminisztrációs) lehetőségeiről Jason Hardester, a Microsoft Product Support Services Office deployment engineer-je tart bemutatót szeptember 11-én csendes-óceáni idő szerint délelőtt 10:00 órakor.

Az előadás megtekinthető a Weben keresztül az Mshow kliens segítségével a Real Playeren vagy a Windows Media Playeren.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle