Connect with us

technokrata

Megjelent az Office XP SP2 – magyar nyelven is

Laptop

Megjelent az Office XP SP2 – magyar nyelven is

Magyar nyelven is letölthetővé vált a javítócsomag, amely – a Microsofttól meglehetősen szokatlan módon – nem angol nyelven jelent meg először.

A Microsoft eddig megszokott gyakorlatától teljesen eltérő módon jelent meg az Office XP SP1 hivatalos, végleges, angol nyelvű változata. A második javítócsomag ugyanis letölthetővé vált a Microsoft szervereiről – de először csak német, francia, spanyol, olasz, thai, héber és arab nyelven. Az angol változatra még két napot várni kellett, de nemrég ez is megjelent hivatalosan. Pár napja a magyar változat is elérhető.

Az SP2 telepítése igényli az SP1 jelenlétét is, ugyanis a benne helyet foglaló javítások csak a két javítócsomag közötti időszakban felfedezett hibákat ölelik fel.

Az Microsoft legújabb irodai programcsomagjának új foltjáról, illetve annak felhasználási, terjesztési és vállalati telepítési (adminisztrációs) lehetőségeiről Jason Hardester, a Microsoft Product Support Services Office deployment engineer-je tart bemutatót szeptember 11-én csendes-óceáni idő szerint délelőtt 10:00 órakor.

Az előadás megtekinthető a Weben keresztül az Mshow kliens segítségével a Real Playeren vagy a Windows Media Playeren.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle