Connect with us

technokrata

Megjelent az Office XP SP2 – angol nyelven is

Laptop

Megjelent az Office XP SP2 – angol nyelven is

Angol nyelven is letölthetővé vált a javítócsomag, amely – a Microsofttól meglehetősen szokatlan módon – korábban csak más nyelveken volt hozzáférhető.

A Microsoft eddig megszokott gyakorlatától teljesen eltérő módon jelent meg az Office XP SP1 hivatalos, végleges változata. A második javítócsomag ugyanis letölthetővé vált a Microsoft szervereiről – de először csak német, francia, spanyol, olasz, thai, héber és arab nyelven. Az angol változatra még két napot várni kellett, de nemrég ez is megjelent hivatalosan.

Az SP2 telepítése igényli az SP1 jelenlétét is, ugyanis a benne helyet foglaló javítások csak a két javítócsomag közötti időszakban felfedezett hibákat ölelik fel.

Az Microsoft legújabb irodai programcsomagjának új foltjáról, illetve annak felhasználási, terjesztési és vállalati telepítési (adminisztrációs) lehetőségeiről Jason Hardester, a Microsoft Product Support Services Office deployment engineer-je tart bemutatót szeptember 11-én csendes-óceáni idő szerint délelőtt 10:00 órakor.

Az előadás megtekinthető a Weben keresztül az Mshow kliens segítségével a Real Playeren vagy a Windows Media Playeren.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle