Connect with us

Megjelent az Exchange Server 2003 RC1

Laptop

Megjelent az Exchange Server 2003 RC1

A legnagyobb fejlesztés az Outlook Web Accessben (OWA) történt.

Emlékezetes, hogy a Microsoft már januárban közzétette a legújabb Exchange szerver, a korábban Titanium kódnéven ismert Exchange Server 2003 második bétaverzióját, amely a Windows Server 2003 CPP-hez (customer preview program) hasonlóan vásárlói tesztelési célokat szolgál, hogy a vásárlók könnyebben dönthessenek az új Exchange Server megvásárlásáról, akár új Exchange felhasználóként, akár a korábbi verzióról frissítve.

A most megjelent RC1-es verzióban a legnagyobb fejlesztés az Outlook Web Accessben (OWA) történt, miközben a kommunikációs szerver magja nagyobbrészt változatlan maradt.

A Microsoft szervereiről a megjelenés ellenére továbbra is a beta2-es verzió több mint 180 MB-os telepítőcsomagja tölthető le 1 éves kipróbálásra ingyenesen, illetve csak a szállítási költségek ellenében megrendelhető CD-n is. Utóbbi esetben a kapott csomag az Exchange Server 2003 beta2-n kívül tartalmazza a Windows (.NET) Server 2003 RC2-t, az Office System 2003 beta2-t, illetve egy háttéranyagokat tartalmazó CD-t is.

A Microsoft (legutóbbi) bejelentése szerint az Exchange Server 2003 – az Office System 2003-mal egy időben – várhatóan június 2-án jelenik meg.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom