Connect with us

technokrata

Megjelent a Windows XP SP2 végleges verziója

Laptop

Megjelent a Windows XP SP2 végleges verziója

Immár a Windows Update webhelyről (is) letölthető a Windows XP második javítócsomagjának angol nyelvű változata.

Immár a Windows Update webhelyről (is) letölthető a Windows XP második javítócsomagjának angol nyelvű változata, ami a frissítési művelet során csak az aktuális konfigurációnak megfelelően szükséges elemeket tölti le az egyébként teljes méretében 270 MB-os készletből.

A fejlett biztonsági technológiákat tartalmazó Windows XP Service Pack 2 csomagot kifejezetten azzal a céllal tervezte a Microsoft, hogy megelőző jelleggel védje a Windows XP rendszert. A Windows XP legújabb, elsősorban biztonsági javításokat tartalmazó szervizcsomagja a valaha kiadott legfontosabb szervizcsomagok közé tartozik.

A 2. szervizcsomagnak a Windows XP rendszerű számítógépre való telepítése után biztosak lehetünk abban, hogy a számítógépen a lehető legbiztonságosabb Windows operációs rendszer fut. A rendelkezésre álló új szolgáltatások és az alapértelmezett biztonsági eszközök minden szinten lényegesen javítják a biztonságot.

A magyar nyelvű Windows XP operációs rendszert használó felhasználók számára a Windows XP SP2 még nem jelenik meg a Windows Update által megjelenített lehetséges frissítések/javítások között. A magyar nyelvű Windows XP-hez később külön javítócsomagot fog kiadni a Microsoft.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák