Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a Windows Storage Server 2003

Laptop

Megjelent a Windows Storage Server 2003

Az adattároló hardverek gyártói új termékeket jelentettek be a Windows Storage Server 2003-hoz. Az adattárolással foglalkozó szoftvergyártók is támogatják az új rendszert.

A Storage Decisions 2003 konferencián a Microsoft bejelentette a Windows Storage Server 2003 megjelenését. A dedikált file- és nyomtatókiszolgálónak szánt Windows Storage Server 2003 az OEM-gyártókon, köztük a Dell, az EMC, a Fujitsu Siemens Computers, a HP, az InLine, az Iomega, a MaXXan Systems és az NEC cégeken keresztül lesz elérhető.

A Windows Storage Server 2003 kétféle kiadásban kapható. Az Enterprise Edition egy kiválóan skálázható file-kiszolgáló, amely megfelel a nagyvállalati adatközpontok rendelkezésre állási és teljesítménybeli kívánalmainak. A Standard Edition egy megbízható file- és nyomtatókiszolgáló, amely vállalati osztályok, fiókirodák, valamint kis és közepes méretű vállalatok számára ideális.

Az egyéni igényekhez igazodva a Windows Storage Server 2003 sokféle OEM rendszerrel kapható. A nemrég bejelentett OEM adattároló termékek között szerepel a Dell PowerVault 775N és 770N tárolórendszer, a HP StorageWorks NAS 2000s, az Iomega NAS P400m sorozat, az InLine FileStorm Systems és a MaXXan Systems SG110m NAS átjárója és az SG210m alkalmazási kártya. A később megjelenő EMC NetWin 200 is a Windows Storage Server 2003 rendszerre fog épülni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés