Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a Windows Messenger 4.7 végleges verziója

Laptop

Megjelent a Windows Messenger 4.7 végleges verziója

Valószínűleg a Windows XP SP1-ben is ez a verzió lesz – kiadásának nem csak saját maga miatt van jelentősége.

Korábban már hírt adtunk a Windows Messenger 4.7-es akkori új verziójának, a 4.7.0031, illetve a 4.7.0040 megjelenéséről, amely a Windows XP SP1 1050-es, illetve 1102-es verziójából származott.

Ezúttal azonban egy egyedülálló, végleges és hivatalos verzióval van dolgunk, amely kiadásának azonban egyéb jelentősége is van.

Nevezetesen az, hogy ha készen van a Messenger, akkor nagy valószínűséggel készen van az SP1 is (hozzátesszük, hogy a második eredeti határidő után egy nappal ez nyilván nem meglepő). Egyébként a megjelenések ilyen sorrendje a korábban jelzettekkel összhangban van, ugyanis az akkori híradás szerint ˝Az új Windows Messenger 4.7 várhatóan külön, ingyenes telepítőcsomagként is megjelenik majd – valamikor az SP1 augusztus 14-ei eljövetele előtt.˝.

A most megjelent végleges és hivatalos Messenger az eredeti, 4.6.0079-es verziót 4.7.0101-esre változtatja – az új Messenger biztonságosabb, továbbá együttműködik az antitröszt-eljárás kívánalmaival, ami a más gyártó termékének beépíthetősége miatt őt is érinti.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés