Connect with us

technokrata

Megjelent a Microsoft Office Small Business Edition 2003

Laptop

Megjelent a Microsoft Office Small Business Edition 2003

Az új kiadás segítségével a kisvállalatok jobb kapcsolatot teremthetnek ügyfeleikkel, javíthatják a marketing és az értékesítés színvonalát, fokozhatják dolgozóik hatékonyságát.

A Microsoft forgalomba hozta az Office Small Business Edition 2003-at, amely a személyi és vállalati termelékenységnövelő szoftvercsomag kisvállalatoknak szánt kiadása. Ez az egyedülálló megoldás kifejezetten a kisvállalati ügyfelek fontos üzleti szükségleteinek kielégítését szem előtt tartva készült. Ennek eredményeképpen a kisvállalatok maximálisan kihasználhatják lehetőségeiket: új ügyfeleket nyerhetnek meg és megerősíthetik meglévő ügyfeleikkel fennálló kapcsolatukat, megnövelhetik marketingtevékenységeik hatókörét és javíthatják értékesítési munkájuk minőségét, az információk jobb hozzáférhetőségével és a levélszemét elleni hatásosabb védelemmel fokozhatják az alkalmazottak munkájának hatékonyságát.

Az Office Small Business Edition 2003 a Microsoft Office ismerős megjelenését hordozza, de komoly új funkciókat is tartalmaz, köztük például az Outlook 2003-nak a Business Contact Managerrel kiegészített, kifejezetten kisvállalatoknak készült változatát. A kisvállalatok egyik legfőbb gondja, hogy nem tudják hatékonyan kezelni ügyfeleik és potenciális ügyfeleik adatait, mert az ezzel kapcsolatos információk elszórtan vannak tárolva, vagyis nem tudják egységbe foglalva megjeleníteni várható értékesítéseiket. Az Outlook 2003 Business Contact Manager segítségével a dolgozók hatékonyabban kezelhetik ügyfelekkel fennálló kapcsolataikat, jobb feltételeket kapnak az értékesítési lehetőségek nyilvántartására és az ezekre vonatkozó jelentések elkészítésére – ráadásul egy jól ismert szoftver segítségével.

Sok kisvállalatot elárasztanak a kéretlen levelek – ez, amellett hogy idegesítő és időt vesz el, el is vonja a dolgozók figyelmét a munkáról. Az Outlook 2003 kiszűri a levélszemetet, ezáltal visszaszorítható a kéretlen levelek mennyisége, fokozható a személyes adatok védelme. A Outlook egyéb továbbfejlesztett elemei segítségével hatékonyabban kezelhetők a levelek, gyorsabban lehet intézkedéseket hozni. Az Office Small Business Edition 2003-at már használó vállalkozások szerint pusztán az e-mail területét érintő továbbfejlesztések is dolgozónként napi 30 perces időmegtakarítást hoztak.

Sok kisvállalatnak nincs elég ideje vagy erőforrása termékei és szolgáltatásai marketingjére, így nem tudja megőrizni előnyét a konkurencia előtt. Az Office Small Business Edition 2003 most első ízben tartalmazza a PowerPoint grafikus bemutatókészítő szoftvert is, megtalálható benne továbbá a Publisher. A két program professzionális kivitelű sablonokkal segíti a kisvállalkozásokat abban, hogy vonzó nyomtatott, webes, e-mailes, bemutatókra szánt és CD-n terjesztett értékesítési és marketinganyagokat készíthessenek. A felhasználók ingyenesen hozzáférhetnek a Microsoft Office Online webhelyhez is, ahol további megoldások, képzési és támogatási lehetőségek érhetők el a kisvállalatok számára, amelyek gyakran küzdenek a szűkös technológiai támogatásból fakadó problémákkal.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle