Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelenés előtt a Windows 2000 SP3

Laptop

Megjelenés előtt a Windows 2000 SP3

A Microsoft Windows 2000 operációs rendszerének számos hibáját befoltozó harmadik nagy javítócsomag a megjelenés előtti utolsó fázisába jutott.

A Windows 2000-hez az első nagyobb javítócsomag 2000 júliusában érkezett, ezt követte a 101 MB-nyi Service Pack 2, 2001 májusában. Hamarosan megérkezik a harmadik verzió is, melynek mérete 150 MB-nál is nagyobb lehet – mindez azt bizonyítja, hogy egy elég széleskörű javítócsomag kerülhet a felhasználók kezébe.

Minden olyan javítás belekerül az SP3-ba, ami az SP2 óta megjelent, így megkímélve az ezen operációs rendszert használókat az egyenkénti letöltögetéstől. Ráadásul a javítócsomag telepítésével olyan konfigurációs beállítások is megváltoznak, melynek révén biztonságosabbá válik a Windows 2000.

Pontos megjelenési dátumot még mindig nem tudtak mondani a Microsoftnál. Jim Cullinan, a Windows vezető termékmenedzsere annyit közölt az érdeklődőkkel, hogy még ezen a nyáron elkészül, és amint kész van, kiadják. Valószínű, hogy ennek ideje egybe fog esni a Windows XP javítócsomagjának (SP1) megjelenésével.

Egyébként a Windows 2000 operációs rendszer annyira népszerű, hogy az eredetileg 2004 első negyedévére tervezett termék-életciklus végét kitolja a Microsoft, és ezen időpont után is biztosítani fogja hozzá a professzionális szintű terméktámogatást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés