Connect with us

Matrix Forradalmak jegyek a Microsofttól

Laptop

Matrix Forradalmak jegyek a Microsofttól

A Microsoft Magyarország Fejlesztési Platform Részlege fejlesztőknek szóló pályázatot indított, mellyel belépőket lehetett nyerni a Mátrix film-trilógia harmadik részének a világpremier napján tartott vetítésére. A pályázók egy Microsoft által publikált, .NET alapú webszolgáltatás igénybevételével jelentkezhettek az eseményre.

Újfajta kezdeményezést indított a Microsoft Magyarország szeptemberben megalakult Fejlesztési Platform Részlege: fejlesztők részére hirdetett meg pályázatot, mellyel két személyre szóló belépőt lehetett nyerni a Matrix Forradalmak premiervetítésére.

A Microsoft a pályázatot e-mailben kiküldött DM levél segítségével hirdette meg a saját fejlesztői listáján regisztráltak között. A felhívást összesen 4500 fejlesztő kapta meg, 2003. október 28-án reggel.

A pályázat lényege az volt, hogy az azon indulóknak a Microsoft által kifejlesztett .NET alapú webszolgáltatást kellett alkalmazni az Interneten keresztül. A visszaélések elkerülése végett minden beküldő egyéni kódszámot kapott, melynek alapján a későbbiekben a nyilvántartás és a nyertesek kiválasztása történt.

A meghirdetés után alig egy órával már elkezdtek érkezni a helyes megfejtések. A több száz sikeres jelentkező közül sorsolással választották ki azt a 220 szerencsés pályázót, aki partnerével együtt részt vehet a Matrix trilógia harmadik részének premier vetítésén 2003. november 5-én, vagyis ma, a Lurdy-ház mozijában.

„Az igen rövid idő alatt várakozáson felüli számban beérkezett jelentkezések jól tükrözik, hogy az elmúlt három évben sikeresen ismertettük meg a piacot egy olyan úttörő technológiával, melynek segítségével új szintre emelkedhet a szoftver alkalmazásfejlesztés hatékonysága” – nyilatkozta Nacsa Sándor, a Microsoft Magyarország fejlesztői és technológiai program menedzsere. „Külön öröm számunkra, hogy a pályázatok több mint százhetven cégtől érkeztek, és ezzel a hazai szoftveripar színe-javát képviselik” – fűzte hozzá Nacsa Sándor.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom