Connect with us

technokrata

Magyar nyelvű Windows XP SP2

Laptop

Magyar nyelvű Windows XP SP2

Gyártásra kész állapotba került a magyar Windows XP SP2.

A szervizcsomag egy hét múlva letölthető lesz az Internetről, és október végétől CD formában ingyenesen megrendelhető a Microsoft weboldaláról.

A Microsoft, a Windows XP Service Pack 2 augusztus 6-i bejelentésével egy időben megkezdte a különböző nyelvekre való honosítást, melynek köszönhetően a javító csomag összesen 25 nyelven lesz elérhető. A Microsoft Magyarország bejelentette, hogy a Windows XP Service Pack 2 magyar nyelvű verziója mai napon, azaz 2004. szeptember 10-én gyártásra kész állapotba került. Az ígérteknek megfelelően szeptember elejére elkészült magyar változat körülbelül egy hét múlva válik elérhetővé a Microsoft weboldalain.

A már Windows XP rendszert használók úgy tudnak a legegyszerűbben hozzájutni a magyar nyelvű változathoz, hogy bekapcsolják a Windows XP Automatikus frissítés funkcióját. Ebben az esetben automatikusan letöltődnek a Windows XP legújabb biztonsági frissítései, ezzel együtt az SP2 is. Ezenfelül ekkor egy új telepítő-szoftverhez is hozzá lehet jutni, amellyel optimalizálható az SP2 és a Windows XP jövőbeli frissítéseinek letöltése. A szervizcsomag ingyenes CD változatban is elérhető lesz, október végén juthatnak hozzá a felhasználók.

A fejlett biztonsági technológiákat tartalmazó Windows XP Service Pack 2 csomagot kifejezetten azzal a céllal tervezte a Microsoft, hogy megelőző jelleggel védje a Windows XP rendszert. Az SP2 csomagban található frissítések és továbbfejlesztések erősebb biztonsági beállításokat tartalmaznak, a számítógép kezelés jobb menedzselését és felügyeletét teszik lehetővé, valamint hatékonyabb és biztonságosabb munkavégzést biztosítanak a felhasználóknak.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle