Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar nyelvű Office System/2003 megjelenés

Laptop

Magyar nyelvű Office System/2003 megjelenés

A november elején megjelent angol nyelvű Office Rendszer/2003-at hamarosan követi a magyar nyelvű változat.

2003. október 21-től indult az a rendezvénysorozat az Egyesült Államokban, amelyen sor került a Microsoft legújabb irodai szoftverrendszerének, az Office System 2003-nak a bemutatójára, egyben a hivatalos megjelenésére. Magyarországon 2003. november 4-én, egész napos konferencia keretében mutatkozott be a szoftverrendszer.

Az angol nyelvű változat megjelenését várhatóan az eddig megszokott egy-másfél hónapos késéssel követi majd a lokalizált változatok megjelenése. A Microsoft Magyarország közleménye szerint a magyar nyelvű változat december közepére várható.

Mint azt már korábban bemutattuk, az Office mostanra részegységeiben teljesen együttműködő, egységes rendszerré vált, és a vállalati élet minden területére olyan megoldást jelent, amelyen keresztül hatékonyan, szabványos és elterjedt felületen összekapcsolhatók egymással. A Microsoft Office Rendszer tizenegy terméket, négy kiszolgálót, két szolgáltatást foglal magában. Ez kiváló bizonyítékul szolgál a Microsoft kiemelt figyelmére, amely az infomunkások, a munkájuknak keretet adó csoportok és a nekik munkát adó vállalatok hatékonyságának fokozásáról szól és a céljaik megvalósításához nyújtandó segítségre irányul. A Microsoft Office Rendszer az Office alapvető csomagjain túl (Basic, Standard, Professional) tartalmazza, a Visio, a FrontPage, a Publisher és a Project alkalmazások továbbfejlesztett változatait. Három teljesen új program, a Microsoft Office OneNote, a Microsoft Office InfoPath valamint az Microsoft Office Outlook with Business Contact Manager, továbbá négy kiszolgáló, köztük az új Office Live Communications Server 2003 és az Exchange Server 2003 is része a rendszernek. Ehhez párosulnak még további szolgáltatások (például a Microsoft Office Live Meeting) és megoldások, amelyek segítséget nyújtanak az embereknek és a szervezeteknek az információk jobb hasznosításához, az együttműködés hatékonyságának fokozásához, valamint az üzleti folyamatok egyszerű integrálásához.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés