Connect with us

technokrata

Letölthető a Windows Server 2003 Enterprise

Laptop

Letölthető a Windows Server 2003 Enterprise

A Microsoft a Customer Preview Program (CPP) keretében már korábban is letölthetővé tette a Windows (.NET) Server 2003 különböző változatainak RC verzióit, azonban sokan nem is tudtak a lehetőségről, hogy a végleges verzió is ingyenesen kipróbálható.

Már a Windows (akkor még .NET) Server 2003 RC verziói is gyakorlatilag teljes funkcionalitással és csaknem végleges felépítéssel customer preview (CPP) verzióként funkcionáltak, és a Microsoft ingyenes letöltési, illetve CD-rendelési hozzáférést biztosított (utóbbi esetben a megrendelő költségére történt a szállítás) hozzá. A CPP verzió 360 napig volt használható, illetve kipróbálható.

A (potenciális) felhasználók – Olvasóink visszajelzései alapján – kevesen tudják, hogy a végleges verzió Enterprise változata is ingyenesen letölthető kipróbálásra, igaz, ˝csak˝ 180 napos licenccel, viszont teljes funkcionalitással kapjuk, sőt e kipróbálásra szánt változat megvásárlás esetén gond nélkül frissíthető a time-limit nélküli változatra.

A letöltési formátum .iso, amelynek megnyitásához a Microsoft a Virtual CD utility-t javasolja, de természetesen más programmal, illetve CD-re írással is használható a .iso CD-image.

A telepítéshez szükséges kulcsot a regisztráció után e-mailben kapjuk meg.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák