Connect with us

technokrata

Kísérőszöveggel és zenével ˝ellátott˝ e-mailes ünnepi üdvözlőlapok

Laptop

Kísérőszöveggel és zenével ˝ellátott˝ e-mailes ünnepi üdvözlőlapok

A Microsoft Plus! Digital Media Edition Photo Story 2 még személyesebbé teheti az ünnepi üdvözleteket.

A Windows XP vásárlói iránti hálája jeléül a Microsoft, az ügyfelek kérései alapján elkészítette a „Fun Pack” kiegészítőcsomagokat. Az ezekben foglalt elemek és eszközök révén az ünnepek kapcsán még több kellemes időtöltésre nyílik lehetőségük a Microsoft Windows XP felhasználóinak a digitális zene, képek és videofelvételek feldolgozásával. A kiegészítőcsomagok segítségével vonzó karácsonyi és újévi üdvözlőlapok készíthetők a digitális fényképekből, szórakoztatóbbá válik a zenehallgatás a Windows Media Playerrel, téli filmes effektusokkal egészíthetők ki a videofelvételek, hogy csak néhány példát ragadjunk ki a számos felhasználási mód közül – tehát nagyszerű lehetőséget kínál mindenkinek, aki Windows XP rendszerű PC-jét digitális szórakozásra is használja.

A Windows XP Digital Photography Winter Fun Pack hét sablont tartalmaz a digitális fényképezés rajongói számára. Ezek segítségével karácsonyi és újévi képeslapot készíthetnek fényképeikből, amelyek elektronikus levélben és kinyomtatva egyaránt használhatók. A Winter Fun háttérkép-váltó folyamatosan cseréli az asztalon a téli képeket, a Winter Fun fényképes képernyőkímélő pedig hóval és faggyal borítja be a tulajdonos saját fényképeit. A Plus! Photo Story 2 LE, e külön letölthető bónuszkiegészítő révén kísérőszöveggel és zenével fokozható az e-mailben elküldött vagy a weben közétett ünnepi üdvözletek és fényképek ünnepélyessége.

„A kiegészítőcsomagok izgalmas karácsonyi meglepetést jelentenek minden Windows XP-felhasználó számára” – közölte Jonathan Usher, a Microsoft Windows Digital Media részlegének igazgatója. „A kiegészítőcsomagok ünnepi hangulatot teremtenek, akár zenét hallgat az ember a Windows Media Playerrel, akár egy karácsonyi videofelvételt szeretne képi elemekkel feldobni, de életünk legjobb karácsonyi képeslapját is elkészíthetjük segítségével.”

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle