Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kísérőszöveggel és zenével ˝ellátott˝ e-mailes ünnepi üdvözlőlapok

Laptop

Kísérőszöveggel és zenével ˝ellátott˝ e-mailes ünnepi üdvözlőlapok

A Microsoft Plus! Digital Media Edition Photo Story 2 még személyesebbé teheti az ünnepi üdvözleteket.

A Windows XP vásárlói iránti hálája jeléül a Microsoft, az ügyfelek kérései alapján elkészítette a „Fun Pack” kiegészítőcsomagokat. Az ezekben foglalt elemek és eszközök révén az ünnepek kapcsán még több kellemes időtöltésre nyílik lehetőségük a Microsoft Windows XP felhasználóinak a digitális zene, képek és videofelvételek feldolgozásával. A kiegészítőcsomagok segítségével vonzó karácsonyi és újévi üdvözlőlapok készíthetők a digitális fényképekből, szórakoztatóbbá válik a zenehallgatás a Windows Media Playerrel, téli filmes effektusokkal egészíthetők ki a videofelvételek, hogy csak néhány példát ragadjunk ki a számos felhasználási mód közül – tehát nagyszerű lehetőséget kínál mindenkinek, aki Windows XP rendszerű PC-jét digitális szórakozásra is használja.

A Windows XP Digital Photography Winter Fun Pack hét sablont tartalmaz a digitális fényképezés rajongói számára. Ezek segítségével karácsonyi és újévi képeslapot készíthetnek fényképeikből, amelyek elektronikus levélben és kinyomtatva egyaránt használhatók. A Winter Fun háttérkép-váltó folyamatosan cseréli az asztalon a téli képeket, a Winter Fun fényképes képernyőkímélő pedig hóval és faggyal borítja be a tulajdonos saját fényképeit. A Plus! Photo Story 2 LE, e külön letölthető bónuszkiegészítő révén kísérőszöveggel és zenével fokozható az e-mailben elküldött vagy a weben közétett ünnepi üdvözletek és fényképek ünnepélyessége.

„A kiegészítőcsomagok izgalmas karácsonyi meglepetést jelentenek minden Windows XP-felhasználó számára” – közölte Jonathan Usher, a Microsoft Windows Digital Media részlegének igazgatója. „A kiegészítőcsomagok ünnepi hangulatot teremtenek, akár zenét hallgat az ember a Windows Media Playerrel, akár egy karácsonyi videofelvételt szeretne képi elemekkel feldobni, de életünk legjobb karácsonyi képeslapját is elkészíthetjük segítségével.”

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés