Connect with us

technokrata

Kilenc hónap után ismét új MS IntelliMouse driver

Laptop

Kilenc hónap után ismét új MS IntelliMouse driver

A régi driver nem megy az új Windowson.

Mintegy kilenc hónappal az előző verzió közzététele után új Microsoft IntelliMouse driver (IntelliPoint) jelent meg a Microsoft szerverein. Információink szerint az új, 4.12-es verzió megjelenése azért szükséges, mert a 4.1-es verziószámot viselő elődje nem telepíthető a nemrég megjelent új Microsoft operációs rendszerre, a Windows Server 2003-ra.

A megjelenés hivatalosan egyébként még nem történt meg – a Microsoft Download Centerből egyelőre a korábbi verzió tölthető le, azonban a driver már ott van a szerveren, és vélhetően nagyon hamarosan hivatalosan is megjelenik.

Érdekesség, hogy a Microsoft IntelliPoint szoftver minden idők egyik legstabilabb, ezért gyakorlatilag szükségszerűen alig frissített hardver-meghajtóprogramja, lévén a 2001. novemberében megjelent 4.01-es verziót csak 2002. augusztusában követte az új Microsoft egerek piacra kerülése miatt a 4.1-es, majd a Windows Server 2003 támogatás miatt várhatóan még 2003. májusában a mostani, 4.12-es verzió.

Fejlesztés tekintetében a mostani, 4.12-es megjelenés a maga 9,68 MB-jával valószínűleg nem jelent komoly újdonságokat, ellentétben a korábbi ugrással, amikor is az akkori új, 4,1-es IntelliPoint mérete 9,86 MB, míg az azt megelőző, 4.01-es csak 4,1 MB volt.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle