Connect with us

technokrata

Jön a Windows 2000 SP4

Laptop

Jön a Windows 2000 SP4

Nagyjából ismert a megjelenés ideje.

Várhatóan 2003 második negyedévében jelenik meg a Windows 2000 negyedik javítócsomagja, az SP4. A megjelenésre a javítócsomag széles körű bétatesztelését követően kerül majd sor.

Mint korábban hírt adtunk róla, a tavaly május végén megjelent első béta, illetve a július végén megjelent angol és szeptember elején megjelent magyar végleges Windows 2000 SP3 után október végén elindult az SP4 bétaprogramja. A jelentkezők számához képest viszonylag kevés felhasználót választottak ki hivatalos bétatesztelőnek, akik első kézből kapták meg a készülő javítócsomagot.

A Windows 2000 negyedik javítócsomagja a bejelentéskori ismereteink szerint belső használatú, 4.1.402-es verzióban létezett, a bétatesztelők számára pedig tavaly november elejére ígérték, mégis december végén jelent csak meg az első, a tesztelők számára nyilvános 4.4.027-es verzió, amelynek tesztelése várhatóan 4 hétig tartott. Jelenleg a javítócsomag 4.4.036-os verzióban létezik, tesztelése e pillanatokban is folyik.

A bétaverzió mérete egyébként tekintélyes, több mint 130 MB. Újdonságairól jelenleg annyit tudunk, hogy az eddigi legfrissebb javításokat foglalja magában, továbbá alkalmazáskompatibilitási, rendszerstabilitási és biztonsági fejlesztéseket tartalmaz.

Érdekesség, hogy a Windows 2000 annyira népszerű, hogy az eredetileg 2004 első negyedévére tervezett termék-életciklus végét kitolja a Microsoft, és e határidő után is biztosítani fogja hozzá a professzionális szintű terméktámogatást.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle