Connect with us

technokrata

Jelentős európai szoftvergyártók kötelezték el magukat a Microsoft üzletialkalmazás-platformja melle

Laptop

Jelentős európai szoftvergyártók kötelezték el magukat a Microsoft üzletialkalmazás-platformja melle

A platformot előzetesen használatba vevő szoftvergyártók több országban működnek, különböző méretű, vertikumú, célközönségű és alkalmazási területű cégek közül kerültek ki.

[sajtóközlemény] Az európai üzletiszoftver-fejlesztő vállalatok stratégiai keresztmetszetét képviselő tizennégy független szoftvergyártó nemrégiben kinyilvánította, hogy előzetes használatba vétel formájában részt kíván venni a Microsoft Corporation új, üzleti alkalmazásokhoz szánt, fejlesztési keretrendszerének kialakításában. Mindegyik szervezet kötelezettséget vállalt rá, hogy a Microsoft .NET keretrendszerre, az egységes nyelvi futtatókörnyezetre (CLR), és erre az új platformra (kódneve Microsoft Business Framework, MBF) helyezi át meglévő üzleti megoldásait, illetve ezekre készíti el az új üzleti megoldásokat.

A Microsoft Business Framework az egységes keretrendszer, az eszközök és a futtatási szolgáltatások ideiglenesen használt közös neve. Ezek lehetővé teszik a fejlesztők számára erőfeszítéseik összpontosítását, aminek köszönhetően gyorsabban készíthetnek el a végfelhasználók számára több értéket nyújtó megoldásokat, hiszen nem kell újra létrehozniuk a minden üzleti alkalmazásban közös logikai keretrendszert.

Ez a kötelezettségvállalás újabb bizonyítékát adja, milyen lendülettel valósítja meg a Microsoft Európában a független szoftvergyártókkal partnerségre törekvő stratégiáját, amint azt a Microsoft közölte a héten Rómában, partnereivel közösen tartott rendezvénye során.

Az „MBF” keretrendszert előzetesen használatba vevő gyártók a vertikális iparágak, a különböző méretű cégek, a célközösségek és az országok széles keresztmetszetét ölelik fel. A következő vállalatok szerepelnek közöttük: Adonix (Franciaország), AP Automation & Productivity (Németország), Bedin Shop Systems (Olaszország), Cegid (Franciaország), CODA (Nagy-Britannia), Distinction Systems (Nagy-Britannia), Four Solutions (Olaszország), Mamut Software (Norvégia), Maritech (Izland), MicroArea (Olaszország), Real Software (Belgium), Rebus HR (Nagy-Britannia), Scala Business Solutions (Hollandia), STR (Olaszország).

A vállalatok nemcsak az új platformra történő fejlesztésre vállaltak kötelezettséget: bőséges visszajelzéssel fognak szolgálni a Microsoftnak, amely cserébe finomítja a megoldás jövőbeli megvalósításait.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák