Connect with us

Hirdetés

technokrata

Internet Explorer 6 magyarul: a teljes telepítőkészlet letölthető!

Laptop

Internet Explorer 6 magyarul: a teljes telepítőkészlet letölthető!

Végre letölthető a magyar Internet Explorer 6 teljes telepítőkészlete, amely akár CD-re is menthető a későbbi felhasználás céljából. A szoftver újdonságainak leírása és az ingyenesen, gyors magyar szerverről letölthető telepítőkészlet itt található.

A magyar Windows XP árnyékában csöndben az Internet Explorer 6 is elérhetővé vált magyar nyelven a régebbi Windows operációs rendszerekhez.

A Microsoft a régebbi Windows operációs rendszerekhez is elkészítette a Windows XP alaptartozékaként szállított Internet Explorer 6.0 magyar változatát. A böngészőprogram honosított verziója végre a magyar nyelvű Windowst használóknak is lehetőséget ad az IE6 új lehetőségeinek teljes kiaknázására.

Az új böngésző telepítésével számos újdonság jelenik meg. Ezek legfontosabbikai a következők:

– webes adatvédelmi eszközök, amelyekkel megvédheti adatai titkosságát, és szabályozni tudja, hogy a webhelyek milyen személyes információkat gyűjthetnek Önről össze. Ezek az eszközök megfelelnek a P3P (Platform for Privacy Preferences) szabványnak, amely a World Wide Web Consortium (W3C) kialakítás alatt álló szabványa.

– a hibák összegyűjtése, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók kinyerjék az Internet Explorer valamely problémájára vonatkozó információkat, majd elemzés végett feltöltsék őket a Microsofthoz. Ezek az adatok elősegíthetik az olyan esetleges gondok felismerését, amelyekre a Microsoftnak az Internet Explorer jövőbeli szervizcsomagjaiban kell megoldást adnia.

– kép eszköztár, amely a weblapokon található képek könnyű és gyors mentését, elküldését és kinyomtatását teszi lehetővé, ezenkívül a Képek mappában tárolt összes kép is megjeleníthető vele. Ha a weblapokon lévő képekre mutat, megjelenik a Képek eszköztár, vagyis közvetlenül elérhetők a képekkel kapcsolatos funkciók.

– médiasáv, melynek köszönhetően a böngészőablakon belüli vezérlőelemek segítségével lehet megkeresni és lejátszani a multimédiás tartalmat. Külön ablak megnyitása nélkül játszhatja le a zene, a video és a vegyes tartalmú file-okat, beállíthatja a hangerőt, kiválaszthatja, hogy mely file-okat vagy számokat kívánja lejátszani.

– automatikus képátméretezés, ha képek olyan nagyok, hogy nem férnek bele a böngésző ablakába. Az új automatikus képátméretezési szolgáltatás olyan méretre alakítja át őket, hogy beleférjenek a böngészőablakba.

– a Microsoft Windows XP stílusával összhangban lévő új megjelenés, mint például hogy a böngésző eszköztárán új, stilizált gombok vannak, színesebb a menük és az eszköztárak háttere. A böngészőablak minden látható elemébe (párbeszédpanelek, menük, görgetősávok, listák és eszköztárak) közvetlenül beépülnek a Windows XP Home és a Windows XP Professional látványelemei.

– Outlook Express 6, amely az Internet Explorer 6 e-mail összetevőjének továbbfejlesztett változata. Ez a változat új biztonsági szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak, hogy megvédhesse számítógépét a káros e-mailektől, valamint útját állja az veszélyt rejtő file-mellékleteknek.

Az új Internet Explorer 6 teljes telepítőkészlete gyors magyar szerverről letölthető a Letöltés: Internet Explorer 6 teljes linkre kattintva. A Microsoft szervereiről automatikusan letöltődő és telepítődő változat indítója pedig a Letöltés: Internet Explorer 6 online linkre kattintva érhető el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés