Connect with us

technokrata

Internet Explorer 6 magyarul: a teljes telepítőkészlet letölthető!

Laptop

Internet Explorer 6 magyarul: a teljes telepítőkészlet letölthető!

Végre letölthető a magyar Internet Explorer 6 teljes telepítőkészlete, amely akár CD-re is menthető a későbbi felhasználás céljából. A szoftver újdonságainak leírása és az ingyenesen, gyors magyar szerverről letölthető telepítőkészlet itt található.

A magyar Windows XP árnyékában csöndben az Internet Explorer 6 is elérhetővé vált magyar nyelven a régebbi Windows operációs rendszerekhez.

A Microsoft a régebbi Windows operációs rendszerekhez is elkészítette a Windows XP alaptartozékaként szállított Internet Explorer 6.0 magyar változatát. A böngészőprogram honosított verziója végre a magyar nyelvű Windowst használóknak is lehetőséget ad az IE6 új lehetőségeinek teljes kiaknázására.

Az új böngésző telepítésével számos újdonság jelenik meg. Ezek legfontosabbikai a következők:

– webes adatvédelmi eszközök, amelyekkel megvédheti adatai titkosságát, és szabályozni tudja, hogy a webhelyek milyen személyes információkat gyűjthetnek Önről össze. Ezek az eszközök megfelelnek a P3P (Platform for Privacy Preferences) szabványnak, amely a World Wide Web Consortium (W3C) kialakítás alatt álló szabványa.

– a hibák összegyűjtése, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók kinyerjék az Internet Explorer valamely problémájára vonatkozó információkat, majd elemzés végett feltöltsék őket a Microsofthoz. Ezek az adatok elősegíthetik az olyan esetleges gondok felismerését, amelyekre a Microsoftnak az Internet Explorer jövőbeli szervizcsomagjaiban kell megoldást adnia.

– kép eszköztár, amely a weblapokon található képek könnyű és gyors mentését, elküldését és kinyomtatását teszi lehetővé, ezenkívül a Képek mappában tárolt összes kép is megjeleníthető vele. Ha a weblapokon lévő képekre mutat, megjelenik a Képek eszköztár, vagyis közvetlenül elérhetők a képekkel kapcsolatos funkciók.

– médiasáv, melynek köszönhetően a böngészőablakon belüli vezérlőelemek segítségével lehet megkeresni és lejátszani a multimédiás tartalmat. Külön ablak megnyitása nélkül játszhatja le a zene, a video és a vegyes tartalmú file-okat, beállíthatja a hangerőt, kiválaszthatja, hogy mely file-okat vagy számokat kívánja lejátszani.

– automatikus képátméretezés, ha képek olyan nagyok, hogy nem férnek bele a böngésző ablakába. Az új automatikus képátméretezési szolgáltatás olyan méretre alakítja át őket, hogy beleférjenek a böngészőablakba.

– a Microsoft Windows XP stílusával összhangban lévő új megjelenés, mint például hogy a böngésző eszköztárán új, stilizált gombok vannak, színesebb a menük és az eszköztárak háttere. A böngészőablak minden látható elemébe (párbeszédpanelek, menük, görgetősávok, listák és eszköztárak) közvetlenül beépülnek a Windows XP Home és a Windows XP Professional látványelemei.

– Outlook Express 6, amely az Internet Explorer 6 e-mail összetevőjének továbbfejlesztett változata. Ez a változat új biztonsági szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak, hogy megvédhesse számítógépét a káros e-mailektől, valamint útját állja az veszélyt rejtő file-mellékleteknek.

Az új Internet Explorer 6 teljes telepítőkészlete gyors magyar szerverről letölthető a Letöltés: Internet Explorer 6 teljes linkre kattintva. A Microsoft szervereiről automatikusan letöltődő és telepítődő változat indítója pedig a Letöltés: Internet Explorer 6 online linkre kattintva érhető el.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák