Connect with us

technokrata

Internet Explorer 6.05: pop-up blokkolás és új download manager (?)

Laptop

Internet Explorer 6.05: pop-up blokkolás és új download manager (?)

A hamarosan bemutatkozó ˝új˝ Internet Explorer.

Nem kell megvárnunk a Windows Longhorn megjelenését ahhoz, hogy megszabaduljunk a pop-up ablakoktól. Ugyanis a Windows XP SP2-vel megjelenő ˝új˝ Internet Explorer 6.05 tartalmazni fogja ezt a funkciót.

Az újonnan megjelenő pop-up block funkció mellé egyébként további új biztonsági funkciókat is kapunk, mint például a szigorúbb – alapértelmezett – Internet biztonsági zónák.

Sajnos jelenleg még nem tudni biztosan, hogy ezen XP SP2-es Internet Explorer verzió tartalmazni fog-e olyan újdonságokat, mint például a Windows Longhorn #4050 Internet Explorerében található új download manager, ami nagyságrenddel jobb (ez – ismerve a jelenlegit, valljuk be – nem nehéz), mint a mostani elterjedt 6.0-s verzióban használt.

Az Internet Explorer 6 egyébként 2001-ben jelent meg, és több mint két éve nem változott a fő és másodlagos (x.x) verziószáma. Érdekesség viszont, hogy egy évvel ezelőtt felröppentek hírek az Internet Explorer 7 .NET-ről (valószínűleg valakinek már nagyon hiányzott a frissítés), de a ˝hír˝ kacsának bizonyult, mivel pár igen primitív tévedés miatt kiderült, hogy a ˝kiszivárgott˝ ˝screenshot˝ hamisítvány.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle