Connect with us

technokrata

Ingyen Internet minden Windows XP Home Edition mellé

Laptop

Ingyen Internet minden Windows XP Home Edition mellé

A Sulinet Expressz program keretében számos diák juthat kedvezményesen számítógéphez. A számítógép azonban akkor nyújthat teljes élvezetet, ha általa lehetőség nyílik a világhálón való barangolásra is, hiszen a diákok innen szerezhetnek be sok, számukra fontos információt, ezen keresztül tarthatják a kapcsolatot barátaikkal, innen tölthetik le kedvenc játékaikat…

[sajtóközlemény] Annak érdekében, hogy minden vásárló megtapasztalhassa az internetezés örömeit, a Microsoft együttműködést kötött az Axelero-val.

Most minden Windows XP Home Edition operációs rendszer vásárlásához ingyenes Axelero Internet próbacsomag jár. A felhasználó szabadon választhat a 30 napos korlátlan, illetve a 15 órás, telefonköltséget is magában foglaló csomagok közül.

A Microsoft segítséget kíván nyújtani abban is, hogy az újdonsült számítógép tulajdonosoknak ne kelljen sok időt vesztegetniük az Internet-kapcsolat konfigurálásával, ne vesszenek el a telefonszámok, a mail protokollok és a domain nevek útvesztőiben. Ezért a Microsoft olyan beépített szolgáltatást telepített a Windowsba, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználónak csupán egy varázslót kelljen elindítani, mely automatikusan konfigurálja az Internet kapcsolatot. Külön érdekessége az új rendszernek, hogy az eddig csupán az Egyesült Államokban működött, így hazánk a második ország a világon, amely bevezette használatát.

Az Axelero és a Microsoft együttműködése révén most minden Windows XP-t vásárló számára lehetővé válik az ingyenes és egyszerű csatlakozás a Világhálóra.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle