Connect with us

Hirdetés

technokrata

Igazolódni látszik a Microsoftnak a független szoftvergyártók segítésére irányuló stratégiája

Laptop

Igazolódni látszik a Microsoftnak a független szoftvergyártók segítésére irányuló stratégiája

A CEGID és a Scala Business Solutions is részt vesz a Microsoft Technology Early Adopter Programban.

A francia CEGID-csoport és a holland Scala Business Solutions, amelyek a legnagyobb független szoftvergyártók közé tartoznak a kis- és középvállalati piac számára üzleti szoftvereket fejlesztő cégek körében, beléptek a Microsoft Corporation kialakulóban lévő, üzleti alkalmazások fejlesztésére szolgáló (egyelőre a Microsoft Business Framework, MBF) kódnevet viselő keretrendszerét előzetesen használatba vevő vállalatok körébe.

A Microsoft Business Framework az egységes keretrendszer, az eszközök és a futtatási szolgáltatások ideiglenesen használt közös neve. Ezek lehetővé teszik a fejlesztők számára erőfeszítéseik összpontosítását, aminek köszönhetően gyorsabban készíthetnek el a végfelhasználók számára több értéket nyújtó megoldásokat, hiszen nem kell újra létrehozniuk a minden üzleti alkalmazásban közös logikai keretrendszert. A CEGID és a Scala egyaránt elsőszámú, a Windows® platformra épülő üzleti alkalmazása következő generációjának kifejlesztésére fogja használni ezt a technológiát. A Microsoft a vállalatokkal létrejövő szerződés részeként segítséget nyújt a fejlesztéshez, és segíti a megoldások piaci népszerűsítését.

Konkrétabban arra vonatkozik a kötelezettségvállalás, hogy a CEGID az „MBF” platformot és annak összetevőit fogja használni adóbevallási, üzleti intelligencia, jogi és vállalati kimutatáskészítő, .NET-környezetben működő alkalmazások kifejlesztésére. A CEGID Franciaországban piacvezető az ilyen alkalmazások terén, a 15 millió eurónál többet érő francia cégek 74 százaléka használja a termékeit. A Scala iScala ERP-termékének globális személyzeti és bérszámfejtési funkcióit kívánja továbbfejlesztetni, hogy mindkét alkalmazás elérhetővé váljon az „MBF” platformon.

A bejelentés kihangsúlyozza, hogy a Microsoft töretlenül továbbviszi az európai kis- és középvállalati szegmensben ténykedő független szoftvergyártó partnerekkel kapcsolatos stratégiáját. A stratégia célja, hogy új partnerprogramok, termékek, szolgáltatások és megoldások révén segítséget nyújtson ezeknek a cégeknek ahhoz, hogy gyorsabban és nyereségesebben készíthessenek Windows alapú megoldásokat.

A CEGID

Az 1983-ban alapított CEGID-csoport mára Franciaország egyik legnagyobb ügyviteliszoftver-gyártójáva nőtte ki magát, hatvanezres ügyfélkörrel rendelkezik. 5000 CPA-ügyfele révén több mint egymillió vállalkozás adóbevallását nyújtják be a CEGID erre specializált szoftverével.

A CEGID ERP nevű korszerű integrált vállalatirányítási szoftvercsomag jelentős szerepet kölcsönöz a vállalatnak a középvállalati ERP-piacon. Ez a kiforrott és sokoldalú termékcsalád kielégíti a vállalkozások számviteli, pénzügyi, bérszámfejtési, személyzeti, üzleti-értékesítési irányítási, ügyfélkapcsolat-kezelési, szerződéskezelési és beszállítóilánc-kezelési igényeit, ugyanakkor kifejezetten alkalmas a vertikális szektorok (számvitel, divat, ipar, szolgáltatás, vendéglátás) igényeinek a kielégítésére is.

A Scala Business Solutions

A Scala Business Solutions csoportmunkára alkalmas vállalatirányítási rendszereket készít, amelyek integrálják az internetes technológiát és a hagyományos vállalatirányítási funkciókat, hogy egyszerűvé váljon a globális üzletvitel.

A világcégek a Scala segítségével teljes körben integrálhatják a különböző régiókban működő ERP-rendszereiket, illetve kiterjeszthetik azok hatókörét partnereikre és beszállítóikra is. A Scala csoportmunkára alkalmas vállalatirányítási rendszere segítségével a cégek megfelelhetnek a korszerű e-business követelményeinek, ugyanakkor egy standard ERP-termék segítségével irányíthatják a hagyományos üzleti folyamataikat.

A Scala több mint 140 országban, 30 nyelven szállít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat. 2002-ben 77,8 millió eurós árbevételt ért el.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés